Злати, само за сравнение ще ти кажа, че моята Дара на 5 м. още ядеше по 120 гр. АМ /и то преко сили/, като се хранеше през 4 часа, т.е. събираха й се по 5 хранения на ден. При мен се оказа, че е от биберона - аз умишлено я държах на биберони с по-малки дупки, защото все ме беше страх, че ще се отбие, т.к. до 5-тия месец основно само се дохранвахме с АМ, иначе беше на кърма. Да, обаче, като видях, че кърмата ми толкова намаля, че почти спря реших да не я мъча повече и й дадох биберон с по-широка дупка, да видиш как си изпи 150-160 мл. без проблем. Сега си пие по толкова, освен това се захранихме на 5 месеца и 7 дена и сега си хапва и зеленчукови пюрета и каши и плодове, изобщо нищо общо със злоядото дете преди това. Според моя скромен опит детето само си регулира храненето и като го насилваш освен да повърне едва ли ще постигнеш повече. Иначе и ние бяхме на НАН 1 ХА, сега минахме на НАН 2, от него много ми се запичаше и аз реших проблема със захранването, но при тебе още е рано. Чувала съм, че НАН сензитив е за по-чувствителни стомахчета, можеш да питаш педиатъра си дали е удачно..