0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Angel4etoO

Pomognete mi! Speshno! /вагинални инфекции/
« -: Септември 21, 2006, 21:06:45 pm »
Tai kato ne namerih podhodqshto mqsto za da pusna temata, pisha tuk..i molq vi ne q izstrivaite...

Ot edna godina imam vaginalni infekcii, edna sled druga bez minutka pokoi...bakterii koito idvat ot anusa i 4ervata. Kakvo moga da piq ili da napravq za da uravnovesq stomaha? I ima li specializiran lekar pri koito moga da ida, i kakav e toi?

Blagodarq predvaritelno!

Пиши на кирилица!
« Последна редакция: Септември 22, 2006, 08:27:54 am от Lali »
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: Pomognete mi! Speshno!
« Отговор #1 -: Септември 21, 2006, 22:23:37 pm »
Kакви са точно бактерии???Стрептококи????Микробиология правена ли е???Партнъора  изследван ли е?лекуван лие???Дай малко повече инфо! :D
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #2 -: Септември 22, 2006, 07:57:08 am »
Гинеколог

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #3 -: Септември 22, 2006, 08:26:53 am »
Пиши на кирилица. Тези бактерии, които "идват от ануса и червата" са нормална флора и е нормално да са там. Нищо не можеш да направиш в тази посока. Не трябва да смесваш анален и вагинален секс, веднага след акта трябва да се измиваш и изпишкваш.
За вагиналните инфекции посети гинеколог.
Re: Pomognete mi! Speshno! /вагинални инфекции/
« Отговор #4 -: Септември 22, 2006, 11:14:07 am »
А как точно разбра, че вагиналните инфекции са причинени точно от тези бактерии, без да е посетен лекар? :roll:
« Отговор #5 -: Септември 22, 2006, 11:24:40 am »
На всяка цена посети лекар! С това шега не бива, моя приятелка се лекува вече няколко месеца от такива бактерии и какво ли не. Колкото по-навреме се разбере какво е имаш шанс за по-бързо лечение. Успех!
*

Angel4etoO

« Отговор #6 -: Септември 22, 2006, 19:32:50 pm »
Hodila sam na lekar - ginekolog. To4no tam e problema...lekuvam se bez rezultat...bakteriite sa ot roda na Kolite...Klebsiela i taka natatak... Polovi kontakti nqmam ot kakto zapo4na vsi4ko tova s cel da ozdrveq po - barzo..no kakto ve4e kazah, efekt nikakav...po tazi logika si pomislih 4e trqbva da lekuvam florata...zashtoto bakteriite i kandidata sa posledstvie ot neq?!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #7 -: Септември 22, 2006, 19:40:15 pm »
Последно предупреждение. Пиши на кирилица! Следва триене.
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #8 -: Септември 22, 2006, 20:17:54 pm »
Такъв подобен случай ми е много по3нат.Моя бли3ка страдаШе и тя от години от такива бактерии и инфекции. И3лекуваШе едната, и се появяваШе следваЩата. Всяка седмица беШе на гинеколог. Накрая, след ГОДИНИ ,се установи че има хламидия. Хламидията причинява много 3дравословни проблеми, ако не се лекува. Иди на добър гинеколог и се и3следвай непременно. Не отлагай
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #9 -: Септември 22, 2006, 20:22:16 pm »
Ацидофилус и Бифидус са наименования на пробиотици, т.е. приятелски бактерии, които подобряват жизнеността и трябва да съставляват 98% от чревната флора на здравите хора. Те заедно са необходими за постигане на оптимално здраве на храносмилателния тракт, за укрепване на черния дроб и кръвта и за повишаване на естествените ни защитни сили.

В идеалния вариант трябва да избягваме фактори, които могат да нарушат бактериалната ни екосистема. За повечето хора това е невъзможно. Антибиотици, кортизон, противозачатъчни, алкохол, кофеин, хлорирана или флуорирана вода, консервирани храни, наситени с въглехидрати и мазнини менюта, както и напрегнат живот могат да увредят полезната храносмилателна флора...
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #10 -: Септември 22, 2006, 22:01:47 pm »
Задължително се изследваш за хламидия!!!Микробиология правена ли е???
Аз имах такъв проблем с бактерии само че бяха стрептококи и се оказа че основно идва от пионифрита на бъбреците!Хламидия при мен слава богу беше отрицателна! :D
*

Angel4etoO

« Отговор #11 -: Септември 23, 2006, 14:19:49 pm »
Правила сам изследваниа за хламидиа...винаги са отрицателни! ..какво да правиа ?
« Отговор #12 -: Септември 23, 2006, 14:46:35 pm »
Правила сам изследваниа за хламидиа...винаги са отрицателни! ..какво да правиа ?
Смени гинеколога.
*
« Отговор #13 -: Септември 23, 2006, 14:47:21 pm »
Ангелче, а дали с микробиологията са ти дали и антибиограма, за да се види на кои антибиотици реагират тези бактерии? Питам, защото малко лекари са правят този труд и обичат директно да предписват лекарства. А това е изключително важно!!! Също много важно е и продължителността на приема на антибиотика, ако си го пила без да се доизлекуваш, организмите стават резистентни на него. Съветвам те да посетиш специалист гинеколог и гастроентеролог.
Успех!  
*

Angel4etoO

« Отговор #14 -: Септември 23, 2006, 20:24:47 pm »
little_rabbit  ..октомври сам записала 4ас и при 4етварти гинеколог  :(

bori_st  ...не сам правила антибиограма никога...аи мислиа 4е с антибиотиците не6тата се усложниават ...затова и гинеколога смени на4ина на ле4ение
*

ellysot

• 202
  • Животът не е навредил никому,но и почивката също!
« Отговор #15 -: Септември 23, 2006, 21:32:58 pm »
Ангелче и аз подкрепям идеята за антибиограма.Само така ще си наясно с какво ще пребориш тия гадости...бактерии.А отностно резервата ти към антибиотиците,щом се е стигнало вече до хронична инфекция(тази една годината),нямаш много избор.То си е вярно,че всичко си има две остриета,но с добри противогъбичкови препарати или стимулиране на имунната сиситема ще му видиш края на тази история. :goodluck:
« Последна редакция: Септември 23, 2006, 21:41:35 pm от ellysot »
*
« Отговор #16 -: Септември 23, 2006, 21:50:56 pm »
bori_st  ...не сам правила антибиограма никога...аи мислиа 4е с антибиотиците не6тата се усложниават ...затова и гинеколога смени на4ина на ле4ение

Ами, усложняват се нещата, като ти ги предписват като бонбони. Сигурно затова страдаш и от кандидата, защото може би не са ти предписали и противогъбични заедно с антибиотика. А бактерии без антибиотик няма как да се излекуват. С други средства най-много да замъглиш симптомите за известно време и после пак да се появят с пълна сила. Послушай и си направи антибиограма.

П.С. Смених си и подписа днес, провокирана от твоята тема. Прочети го, моля те.
*

Angel4etoO

« Отговор #17 -: Септември 23, 2006, 22:11:28 pm »
Но за да излекувам вагиналните инфекции..триабва да уравновесиа флората в стомаха, ТОВА Е ГЛАВНИА ПРОБЛЕМ! Става поредица от пинг-понг ...вагинална инфекциа - антибиотици за вагиналното ле4ение - нестабилна флора в стомаха ...което отново води до вагиналн аинфекциа!!! ...Иксах по специално да разбера как да уравновесиа флората...какви лекарства са нужни...има ли лекар специалист в тази област...и какви изследваниа са нужни???
« Отговор #18 -: Септември 23, 2006, 22:16:41 pm »
Ама, Ангелче, пак даваш, извинявай, на час по лъжичка от инфо-то.
Щом са коки - може да са ентерококи. При анален секс без презерватив отиват във влагалището. Между другото аналният без презерватив не е препоръчителен и за мъжа. Тези коки може да се получат и от басейни и подобни, при лоша хигиена да попаднат в стомаха с храната. Лекуват се с антибиотици и е препоръчително преди това да се направи антибиограма. Обаче като пиеш антибиотици, ако си предразположена към гъбясване, става порочен кръг - лекуваш коките, после пък - гъбите. Не трябва да изключваш и варианта отслабнала имунна система като за капак на всичко това.
Послушай момичетата, непременно смени доктора. Потърси специалист. За поликлиничните гинеколози - забрави.
Успех, мила! Ще се справиш.
П.П. като излекуваш инфекцията и флората ще бъде наред. Тя просто реагира на натрапниците.  
« Отговор #19 -: Септември 23, 2006, 23:03:00 pm »
Ангелче по-горе ти писах за пробиотиците в комбинация с имуностимулант и лечение което ти е назначил лекар ще се справиш с това.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]