Мила Гост,
Напиши някакво име каквото и да е в полето за име за да можем да се обръщаме с теб по някакъв начин...
Ако знаеш колко добре разбирам как се чувстваш. Точно в такава дупка се намирам и аз в момента. Искам само да ти кажа, че мъжете ни страдат, колкото нас, но не им е в природата да си го покажат и да изглеждат слаби. При нас отношенията също са обтегнати и двамата страдаме от това - нерви, напрежение, избухваме за най-малкото, късаме си нервите за глупости, защото сякаш ни е малко проблема с който се борим... И другото, което знам е, че ние трябва да направим крачката да запазим семейството си, защото за мъжете това е още по-трудно. Да бъдем повече нежни, повече мили и повече всеотдайни от когато и да е било!
След този опит се чувствам още по-обезкуражена, отколкото след предния, но трябва някак си да съберем сили и да продължим да вярваме, че всичко продължава, че имаме мъже, които обичаме и които ни обичат. В крайна сметка животът си тече, след като сте минали през всичко това, както каза Лали, не може да се разпадне лесно такава връзка... и не трябва!
Наистина една консултация с психолог би ти помогнала да преосмислиш фактите, които считаш за лични поражения, защото те не са. Пиши мейл на Мели meli@zachatie.org за да ти даде потребителско име и парола за
http://www.e-therapybg.com. Имаме право на 3 часа безплатна онлайн консултация с психолог! Говориш си в реално време с психотерапевтката чрез интернет чат. На мен лично тази консултация много ми помогна да се съвзема след първия ми опит ...
Моят съвет е - бъди нежна към съпруга си и успей като жена да изискаш и ти от него това, покажи му, че имаш нужда повече от всякога от утеха и нежност ...
Радвайте се и се обичайте сега, че като дойдат жадуваните бебета край
Пожелавам ти да ви се случи колкото се може по-скоро !!!