0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

help,нямам цикъл
« -: Септември 20, 2006, 15:05:11 pm »
Здравейте!Искам да попитам тези които знаят нещо по въпроса за изчезващия цикъл.При мен животът ми се върти на цикли от по половин година. Три - четири месеца всичко е наред, цикълът ми е редовен и нормален, след това изчезва. Тръгва се по лекари, правят се изследвания на хормони, всичко е наред, изписват се хапчета за предизвикване на цикъла. После отново три - четири месеца всичко е наред, а след това пак същата. Сменила съм няколко лекаря и всички неоткриват проблем. Да - но проблемът е на лице. Затова се обръщам към вас и предварително ви благодаря.
*
Re: help,нямам цикъл
« Отговор #1 -: Септември 20, 2006, 15:31:21 pm »
Какви възможни причини сте изключили, за да можем да предполжим други?
Кои хормони сте изследвали? 

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
« Отговор #2 -: Септември 20, 2006, 15:40:07 pm »
Изследвани са ми естроген, прогестерон, пролактин и тестостерон. Лекарите казват, че яйчниците ми са добре, нямам кисти
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #3 -: Септември 20, 2006, 15:42:07 pm »

На твое място бих посетила клиника по репродуктивна медицина.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #4 -: Септември 20, 2006, 15:45:58 pm »
Изследвани са ми естроген, прогестерон, пролактин и тестостерон. Лекарите казват, че яйчниците ми са добре, нямам кисти
Проблема може да е и на друго ниво - редовната М, не зависи само от яйчниците / причината може да е в  хипоталамус, хипофиза, щитовидна и паращитовидна жлеза, и т.н/

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #5 -: Септември 20, 2006, 15:50:39 pm »

А изследвания за щитовидната жлеза. Не казвам че там е проблема, но е добре да се провери.

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
« Отговор #6 -: Септември 20, 2006, 15:59:24 pm »
Благодаря за съветите. Добре при кого да отида? Препоръчаите ми някоя клиника.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #7 -: Септември 20, 2006, 21:17:43 pm »
Благодаря за съветите. Добре при кого да отида? Препоръчаите ми някоя клиника.
ТУК

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #8 -: Септември 21, 2006, 11:47:08 am »
Благодаря на всички за съдействието
*
« Отговор #9 -: Септември 28, 2006, 13:05:40 pm »
Аз имах такива проблеми и след 10 год. ходене по мъките се разбра, че имам ендометриоза. Насочи се към специализирана клиника, както са казали другите момичета и то колкото може по- бързо.
« Отговор #10 -: Септември 29, 2006, 09:01:27 am »
Здравей Higia!
Аз съм в процес на изследвания и още нямам отговор от лекаря си за причината. Така че още съм на кръстопът.
Ще съм ти много благодарна, ако ми обясниш какво e ендометриоза?
Предварително благодаря.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #11 -: Септември 29, 2006, 09:33:18 am »
Виж ТУК.
« Отговор #12 -: Септември 29, 2006, 12:55:10 pm »
Никъде не пише че цикъла изчезва, а се скъсява.
Тя може да няма общо с нередовния ти цикъл, при мен беше абсолютно редовен. Това не е база са поставяне на диагноза, така че Магия си намери добър лекар от клиника по стерилитет, консултирай се с ендокринолог и пусни всички хормони.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]