Здравейте, отново!
Приятна седмица на всички!
Ледена луна, Мели, и аз това казвам в горния си пост - да се следи от специалист.
Да, за съжаление шарлатани много и не само в тази област. Професията ми е такава, че почти ежедневно се сбъсквам с подобни хора (юрист съм и практикувам от 8,5 години по специалостта), шалатанството има много проявления, на много места. Знаете какво означава - "мамя те, като твърдя, че знам и мога нещо". Когато често ти се случва да работиш по такива хора (има ги и сред счетоводителите и сред управителите на фирми и въобще навсякъде) се научаваш да ги откриваш почти безпогрешно.
Това, което ме изненадва е отношението на голяма част от момичетата в този форум. Ако някой дори спомене, че ще се довери на нетрадиционната медицина веднага се отбелязва един връх на негативни оценки за решението. Защо? Всички тези момичета са били "ожилени" от шарлатани, лекуващи с нетрадиционни методи?! ВЯРВАМ, че го правят само с мисълта да помогнат на някого, но прочетете внимателно постовете на болшинството от тях - "на мен еди какво си не ми погона (традиционен метод), та камо ли това" или "не може да вярдаш не тези бабини деветини". Мотив за исказването - неизвестен
!
Също така ВЯРВАМ, че в БГ да забременееш за някой е голям бизнес. Мели, не го приемай лично, виждала съм те само веднъж в Плевен на 10.06.06 (ако не бъркам заради името), ти и съпруга ти ми направихте страхотно впечатление и именно заради това смятам да ви посетя отново в началото на декември месец в Пловдив. Това, което ми стана подчертавам категорично ясно от тази среща е, че във вашата област ШАРЛАТАНИ СЪЩО ИМА И ТО МНОГО. Изобщо не съжалявам, че пътувахме два дни първо до Пловдив и после до Плевен с мъжа ми. Видях всички светила на едно място и ЯСНО видях кой как и къде свети.
Тази дискусия трябваше да се проведе в тази тема и съм благодарна, че писахте.
Лек ден на всички!