Здравейте,
След лапароскопия в МД ми назначиха 3 инжекции Диферелин.(Ендометриоза и запушени тръби, като идеята беше след Диферелина да правим ин-витро). Купих си ги, защото от касата не ми се полагат заради възрастта (36 години). Поставиха ми първата на 2 Юни, на 16 Юни ми дойде, като ми тече по-дълго от обикновено (до 24.6). На 27 Юни бях на първичен преглед при д-р Стаменов, който каза, че е грешка че сме почнали диферелина. Каза, да не слагам следваща инжекция, а да чакаме да мине действието на първата. Препоръча ни и правихме допълнителни изследвания със съпруга ми - аз щитовидна жлеза, той спермограма и на втората среща д-р Стаменов се разбрахме, след като ми дойде през Август да си запиша час на 21-я ден за преглед и да започваме процедурите за ин-витро.
Сега всеки ден съм с нагласа че днес ще ми дойде и ...нищо до момента. Започвам вече да се притеснявам, чета в нет-а, но до момента не успях да намеря информация за това след колко време се очаква да ми дойде при поставена само една инжекция диферелин, дали е както при поставени 3-4 и т.н. или периода би трябвало да е по-кратък.