Здравейте,момичета,нека и аз да кажа как вървят нещата при мен:на 20.10 си бих последната инжекция за 6 месеца -(4 ампули Золадекс и 2 ампули Диферилин,заради промяна в лечението на Ендометриоза,за тия които не знаят).Незнам дали си внушавам,но определено видях разлика и м/у двата вида инжекции.Общо взето имах топли вълни(които в студените дни ми бяха добре дошли),косите ми побеляха още повече,но така или иначе това си ми е ген,имах малко болки в раменете и сърцебиене,зъбите ми се рушат,вероятно от недостига на калций,да не говарим че съм напълняла с около 10 кг(но пък и отказах цигарите),беше ми ужасно нервно,понякога си губех зрението за момент...С цялата тази равносметка не искам да плаша момичетата на които им предстои лечение,спомням си аз колко уплашена бях,като четях постовете на вече препатили...Сега началото на ноември ще ходя при д-р Стаменов и ще решим какво да правим.Така че първата важна крачка към успеха я направих,но няма да се откажа,докато не стана МАЙКА!!!Стискам палци на всички,които искат да носят това звание!А-а-а-а,и още нещо - напълнях ужасно заради инжекциите,но пък в лице,дето се вика,"цъфтя и вържа",като няма какво да ме "яде" отвътре...Така че предпочитам да съм дебела и здрава,отколкото слаба и болна!!!Пак ще пиша...