rumyanau, изобщо не звучи нетактично въпроса ти. След ендометриозата - вече планувам, да. На 35 години съм и винаги съм си мислила, че имам още време за това обаче съдбата ми показа друго, уви. При мен кистата се откри случайно, при преглед на УЗ, на който бях отишла именно защото имах тежест в едната гърда. Ама то излезе друго. Не съм имала други симпотми кой знае какви. Случи се декември миналага година. Според опериралия ме доктор можех да избирам дали да поставя золадекса или да направя опити да забременея през следващите два, три месеца и ако тогава не се получи - да слагам инжекцията. Обаче аз реших, че ако ще слагам золадекс, по добре е да бъде веднага. Иначе мисля да го слагам 3-4 месеца, нищо че ми е изписан за 6 месеца, а и доктора каза, че в моя случай може. Имам ГОЛЕМИ резерви по отношение на това лекарство и по специално до това доколко влияе на болестта. Но както и да е. Не знам доколко ендометриозата е оказала влияние върху възможностите ми за забременяване. Не знам дали съм те разбрала правилно, но виждам, че си споделила във форума, че веднага след золадекса си направила опит инвитро - за щастие успешен - браво
Това по предписание на лекарите ли го направи?