0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
Моят КоШмар
« -: Септември 14, 2006, 14:09:54 pm »
Момичета, на няколко пЪти ми се случва вече, сЪбуждам се от сЪн стрестната от коШмарната мисЪл, че никога няма да 3абременея, че никога няма да стана майка, ама... никога...... това е ужасно....3апочвам да си мисля , че и брака ми няма да и3дЪржи....Чувствам че, при него желанието не е чак толкова силно, както при мен, да си имаме бебе...Не3нам как Ще и3дЪржа.... Той има деца от пЪрвия си брак..., а а3 нямам... А и при нас проблема е мЪжкия фактор. А и ра3дялата ни няма да е лесна, намирам се на повече от 2000 км. от родината.
Какво о3начават те3и ужасни мисли, споделете...
Опитвам се да мисля по3итивно.., но като ми се случват само негативни, как да вярвам в по3итивното и в Щастието?
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
Re: Моят КоШмар
« Отговор #1 -: Септември 14, 2006, 14:31:39 pm »
здравей.Най вероятно сънищата ти са повлияни от негативните мисли.Опитай се да не мислиш за раздяла,това ти влияе много лошо.Но все пак много зави си и от мажа ти ,щом казваш,че проблема е в него.Дано всичко да се нареди при теб.Успех ти желая от сърце.
*

Osiana

• 4888
« Отговор #2 -: Септември 14, 2006, 14:38:44 pm »
благодаря ти ива, но а3 не сЪнувам, а3 се сЪбуждам от та3и мисЪл, и тя остава дЪлго в сЪ3нанието ми и не мога да спя...

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
*
« Отговор #3 -: Септември 14, 2006, 14:52:20 pm »
Ами трябва да си поговорите. Да седнете, да споделите кой как се чувства, кой какво мисли, кой от какво се страхува. Мъжът ти знае ли, че се събуждаш с такива мисли?
Alexandra
« Отговор #4 -: Септември 14, 2006, 14:57:16 pm »
Ах,извинявай,не съм прочела правилно.И все пак не се измачваи с тези мисли,а ги насочи в правилната посока.Намери решението на проблема,бори се и ще успееш.Не вярвам мъжа ти да не иска дете,просто поговорете.всичко ще се оправи ще видиш.
*

Osiana

• 4888
« Отговор #5 -: Септември 14, 2006, 15:02:04 pm »
не, той не 3нае, ка3ва ми че иска деца, но не прави ниЩо, пие, пуШи по 50 цигари на ден, е, то само с искане нестава, то трява и неЩо да се прави. Говорили сме много, но а3 вЪтреШно усеЩам че , му е все едно. НеЩо от рода " ако стане Ще се радвам , ако не , не, нали вси4ко не е на мой грЪб"  . До сга имаме 1 неуспеШна инсеминация.

*

Osiana

• 4888
« Отговор #6 -: Септември 14, 2006, 15:04:31 pm »
Ива, дано да е така, благодаря ви от сЪрце. А3 сЪм на 36г. , много време нямам.

*
« Отговор #7 -: Септември 14, 2006, 15:07:49 pm »
Казваш, че вътрешно усещаш, че му е все едно. Мъжете са по-различни от нас. По друг начин изживяват нещата. Обаче аз бих подходила с хитрост: след като основният ви проблем е мъжки фактор, бих го попитала какво мисли за донорските инсеминации? Може пък да се жегне и да се стегне, да спре цигарите, алкохола... Създал е деца в предишния си брак, а сега сте с мъжки фактор-значи години +цигари +алкохол...
Alexandra
« Отговор #8 -: Септември 14, 2006, 15:15:48 pm »
Marie е права.Ама какви са тиа 50 цигари на ден,какво е това чудо? :balk_149:
*

Osiana

• 4888
« Отговор #9 -: Септември 14, 2006, 15:20:19 pm »
Той е категори4но против донорски истории, а пЪк не прави ниЩо, да имаме дете. Ка3ва, като не стане, Ще се примирим и Ще живеем бе3 деца..., да лесно му е на него....... много мисля, но с мислене само не става.Дано ваШите мЪже, са по серио3ни и ви подкрепят. Желая ви от сЪрце, успех и много подкрепа от партьора.

*

Osiana

• 4888
« Отговор #10 -: Септември 14, 2006, 15:22:56 pm »
50 цигари, ужас, нали ? ама си е така. пуШач и половина

« Отговор #11 -: Септември 14, 2006, 15:31:59 pm »
мила,на него май му е все тая дали ще имате или не.А в предвид годините ти,ти ще се примириш ли?Сега разбрах мислите ти за раздяла в първя постинг.Много сажелявам,но все пак се надявам нещата да се оправят.Успех.
*
« Отговор #12 -: Септември 14, 2006, 15:34:40 pm »
Ами Осиана, кажи му точно това, което и на нас казваШ: "лесно ти е на тебе, ще се примириш и ще живееш без деца (ама то не е съвсем без, защото той си има), а аз не искам да се примирявам и искам да си имам мое си дете!". Трябва да говорите и всеки да си каже позицията. Най-нормалното нещо на тази земя е жената да иска да си има нейни си деца.
Alexandra
« Отговор #13 -: Септември 14, 2006, 17:22:42 pm »
Миличка, не мога да ти дам конкретен съвет, защото ти най-добре виждаш как седят нещата и познаваш съпруга си. НО, крайно време е да поставиш въпроса сериозно. Не може ти да се подлагаш на инсеминация, а той да пуши по 50 цигари на ден. Така не става, а и едно дете трябва да е желано от двамата си родители. Не казвам, че той не иска, но и усилия не полага. Кажи му как се чувстваш, нека разбере, че си подложена на стрес и негативни мисли заради поведението му, защото за мен това е безотговорно. Време е и той да поеме своята отговорност. Сигурна съм, че те обича и едва ли иска любимата му да страда по негова вина, така че обясни му го. Ние българките сме по-темпераментни от германците, така че ако трябва "заплаши" го с така нежеланите от него донорски инсеминации и му кажи в прав текст, че имаш право да бъдеш майка, така както той е баща. Но не отлагай разговора, защото така само ще се тормозиш!!! Изяснете си нещата и се опитай преди сън да гледаш само забавни програми или филми и да мислиш за хубави неща, защото ми се струва че преди сън ти водиш мислени диалози с него и затова се събуждаш нервна и напрегната от негативни емоции.

Желая ти успех мила и бъди силна!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*

Osiana

• 4888
« Отговор #14 -: Септември 14, 2006, 17:50:15 pm »
СкЪпи моми4ета, Мари, и роzовелка,благодаря ви от сЪрце, поставих ве4е неЩата "ребром", но , явно  той е сЪс слаба воля, не мога да кажа , 4е не ме оби4а, може би наистина германците не са като нас...
Ще се опитам да се преборим 3аедно с неговия проблем, но ако нестане,и не ме ра3бере, а3 просто нямам време 3а губене, може и да си стегна куфара.

*

Osiana

• 4888
« Отговор #15 -: Септември 14, 2006, 18:12:18 pm »
всЪЩност с донорство и3обЩо не мога да го плаШа , 3аЩото 3а това се и3исква и неговото сЪгласие

*
« Отговор #16 -: Септември 14, 2006, 21:04:29 pm »
Ама не да го плашиш, бе Осиана! Просто това ще улесни нещата относно неговата част от сделката. Като не иска да спре цигарите, алкохола, като не иска да се занимава с инсета и т.н., ти си правиш донорска инсе, а си гледате после бебчето двамата като ваше! Хайде, горе главата, не мисли за раздели. Човекът може би не подозира колко дълбоко си ранена. Поговорете. Много поговорете. Много часове. Помислете. Дано си запазите връзката и си направите едно сладко бебе в най-скоро време.
Мари
Alexandra
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #17 -: Септември 14, 2006, 21:16:26 pm »
Osiana ,мила.....съгласна съм с Розовелка!Трябва непременно да поговориш с него и да си излееш душата!Небива да държиш това напрежение в себе си и да се тормозиш!Така само си вредиш!
Той ,ако наистина те обича ....поне ще направи някакъв опит поне да намали цигари .....поне да видиш че има желание!
Мисля че нещата не се решават с заплахите.......и тем подобни.... ,но ако нищо друго непомага ,може и това да се опита!
Успех мила и дай боже скоро да се похвалиш с най-хубавата новина!
 :bighug:
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #18 -: Септември 14, 2006, 21:48:45 pm »
Ка3ва, като не стане, Ще се примирим и Ще живеем бе3 деца..., да лесно му е на него.......
Осиана,няма да се разделяте,не мисли за такива работи!Ама и ти му дай да разбере,че няма право да те кара да се примиряваш да живеете без деца.Сигурна съм,че те обича достатъчно за да те направи щастлива!Да ти даде шанс!Ама ти си го поискай този шанс!Имаш пълното право! :blowingdust:
*

Osiana

• 4888
« Отговор #19 -: Септември 15, 2006, 09:01:40 am »
В4ера си поговорихме, на дЪлго и Широко, ка3а 4е сЪм права, 4е Ще се опита да намали цигарите и 4е много иска беб4е . Че нямаме много време, сЪЩо ра3бра. Надявам се, да се оправят неЩата, не искам ра3вод, а Щастливо семейство с дете.
Благодаря ви, 4е ме ра3бирате.
ПрегрЪЩам ви :bighug: