Миличка, не мога да ти дам конкретен съвет, защото ти най-добре виждаш как седят нещата и познаваш съпруга си. НО, крайно време е да поставиш въпроса сериозно. Не може ти да се подлагаш на инсеминация, а той да пуши по 50 цигари на ден. Така не става, а и едно дете трябва да е желано от двамата си родители. Не казвам, че той не иска, но и усилия не полага. Кажи му как се чувстваш, нека разбере, че си подложена на стрес и негативни мисли заради поведението му, защото за мен това е безотговорно. Време е и той да поеме своята отговорност. Сигурна съм, че те обича и едва ли иска любимата му да страда по негова вина, така че обясни му го. Ние българките сме по-темпераментни от германците, така че ако трябва "заплаши" го с така нежеланите от него донорски инсеминации и му кажи в прав текст, че имаш право да бъдеш майка, така както той е баща. Но не отлагай разговора, защото така само ще се тормозиш!!! Изяснете си нещата и се опитай преди сън да гледаш само забавни програми или филми и да мислиш за хубави неща, защото ми се струва че преди сън ти водиш мислени диалози с него и затова се събуждаш нервна и напрегната от негативни емоции.
Желая ти успех мила и бъди силна!