Момичета, благодаря ви за хубавите пожелания. Сигурна съм, че тепърва темичката с дългоочакваните бебета 2007 ще се пълни
Васи, благодаря ти за бързата лентичка..., когато видях твоята графика исках да ти кажа , че нашите щъркели трябва да са дошли заедно
Фреши, моята история не е така интригуваща като на много други момичета тук...2 годишен стерилитет, на 6 месец реших, че има проблем, за съжаление попаднах на лош доктор, който ми връчи клостилбегит и дуфастон потупа ме по рамото и ми обеща бебе до няколко месеца, 15 дни по късно в Пловдив ме прие док. със спукана киста, още една друга, страхотни болки и температура...Когато се прибрах в града, където живея открих нов док и започнах всичко отначало. Освен кистите ми откри някакво образувание 40мм на едната тръба (тогава открих "Зачатие"), нямах ову и имахме слаб мъжки фактор.Започнахме лечение и двамата, но нищо не се получаваше. Бяхме планирали първото инсе за този септември. Док смяташ, че по-скоро вече проблемът е само в моята глава
Може и да имаше право, но аз ставах сутрин и лягах вечер с мисълта, че съм непълноценна, моят живот и моят дом бяха пусти...но вие знаете прерасно , как плаче сърцето...имах чувството, че колкото повече време минава, толкова повече се отдалечаме от нашето бебе...
Е, и аз точно, когато най-малко очаквах съм забременяла, кървях от самото начало, лежах в болница и не можех да се зарадвам истински...Но след като го видях как "плува" вчера
решех да му дам цялото си спокойствие и любов, стига толкова тревоги
А вас всички ви обичам и с нетърпение чакам и вашите бебенца