здравейте, при нас мъжът ми също категори4но отказа, толкова мен заболя
Той дори се колебае за донорско инсе, много се притеснява от родителите си, как щели да реагират те
той е от малко град4е и там хората са по-разли4ни, макар 4е според мен не е до големината на населеното място, а по-скоро до големината на собствените ни хоризонти
Каза 4е ще си осиновим само ако вси4ко друго се провали, но все пак ние нямало да спираме да се опитваме
Аз ли4но бих осиновила, дори и да си имам собствени деца, аз се грижа за деца в лондон, това ми е работата и въпреки вси4ко, толкова свиквам с тях и ги заоби4вам, и не се съмнявам 4е ще се отдам напълно на едно осиновено дете, искам да кажа 4е според мен в англия се гледа мн по-разли4но на осиновяването от България, в бг някак си те гледат с съжаление, тук това е нещо много нормално
толкова се натъжих докато гледах българския вип брадър 2 и магдалена каза на десислава 4е искала да си осинови дете но мъжа и бил против- тук в англия за вип-овете това е нещо по4ти задължително- да си осиновят, не защото не могат да си имат, а защото сърцата им са големи и могат да оби4ат и да помагат на деца, които имат нужда от закрила
за жалост свекър ми и свекърва ми непрекъснато ни втълпяват 4е ако осиновим, ще се изложим, това е мнението на пове4ето хора в бг, тук като говорих с социалната работни4ка, дори и не ме попитаха дали при4ината за да осиновим е неспособността да си имаме собствено- тук това е напълно естествено
моми4ета докато 4етох постингите ви, плаках, защото е много трудно да искаш да оби4аш и да дариж цялата си оби4 и грижа на едно детенце, а било родители или приятели около теб да се срамуват от това 4е искаш да осиновиш и да се притесняват 4е ще ги изложиш
Дано по 4есто хора със собствени деца запо4нат да осиновяват, за да падне това клеймо около осиновяването и да може да се радваме на децата без да трябва да се сбласкваме с предразсъдъците