Здравей,
Тук можеш да прочтеш много расъждения "за" и "против"
Да ти кажа, решението идва при всеки по различно време и по различен начин. В едно съм сигурна, докато и двамата не сте вътрешно убедени и не го пожелаете от все сърце- не почвайте. Спокойно – иска се време хората да узреят за такова важно решение. Но докато това не стане, няма да е добре нито за вас двамата, нито за детенцето.
Говори с мъжа си, разпечатай му някои от темите тука, които ти се видят подходящи и убедителни. Нека да види, че неговите страхове са и страхове на други хора, че си задава въпроси, през които са преминали и много други мъже и жени. Нека види, че не е страшно, че всичко се преодолява, когато искаш да обичаш силно едно дете.
Недей да пресираш нещата, карай полека и съм убедена, че един ден мъжът ти ще узрее за такова решение.
Аз мога само да ти кажа, че от както подадохме документи и чакаме, отново се чувствам пълноценен човек. И съветвам всички момичета с дълогодишен стерилитет да помислят върху този вариант. Макар, че чакането е много гадна работа, но и това се забравя – убедена съм.
Успех и късмет