Алфи, както ти казах, на Мадрид правят PCR тест за мъже поне 110%. За жени обаче не съм питала, но мисля, че би трябвало и за тях да правят.
Успех
П.С. Малко се очудвам, че до Затвора правели само кръвни - там някаква Теохарова (ако не бъркам името) била голям спец по хламидиите.
Фреш, тъй де тъй, никак не бъркаш- въпросната Теохарова наистина била спец по хламидии, но в момента е в отпуск, а колежката й в приемния кабинет, която работела там от 30 г не беше и чувала за генетичен, хеле пък да го правят при тях.
След като пробвах н на брой пъти да се свържа по тел. с Мадрид на централата, накрая ме хвана яд и се обадих на някакъв телефон на директор ли беше, зам. ли беше , не помня, където вероятно секретарката беше много любезна и ме осветли поне горе-долу. Та след "кратка" разходка през половин София, вече мога да потвърдя, че наистина се правят генетични на Мадрид ( не само за мъже) . Изследват също и очен секрет там, като могат да вземат пробата и на място. Но кръвни излсдвания правели само до Затвора. Поне така каза този "младеж" от лабораторията, с когото говорих и който ми даде средата. Девойката по телефона каза друго, ама българска оправия, тури му пепел...
А пък защо ония образи до Затвора не изследват и Ig A -е това вече съвсем не е ясно, те и без това изследванията за хламидии са толкова мижи ке те лажем, че за какво ти е един маркер повече, да се объркваш още повече...