Аз ходих при един билкар, може би тези от вас, които са от София, са чували за него. Казва се Григор Желязков, лекар е, акушер-гинеколог, но пенсиониран. Работил е в Окръжна болница. Сега лекува с билки и преглежда с ръце, без да докосва. Преди години почти е ослепял, но сега твърди, че има друго зрение. Наистина, пише с огромни очила и лупа!?, но когато стоиш пред него, те гледа право в очите, все едно че вижда. Кабинета му се намира на бул. Сливница, спирката на Захарна фабрика (в началото на моста, където едно време спираха автобусите за Банкя и Божурище), малко навътре, на партера на един блок (ако се сещате - има детски градини в основата на по-големите блокове, е, нещо подобно). Взима 20 лв. за преглед и отделно ти дава пликове с билки, които също си ги плащаш. На мен ми каза, че съм здрава, но има (м малка киста в дясната гърда (на което ми се изсмя мамолога, при който ходих на преглед!), а билките ми струваха към 15 лева. Каза ми, че проблема е в мъжа ми и на следващия ден донесохме шишенце с прясна с-ма. Той го погледна под микроскоп, ние също, но като неспециалисти нищо не можахме да преценим - нещо мърдаше, друго - не и така. Билките за мъжа ми бяха 10 лв. Пихме ги редовно 2 месеца и половина, изпихме ги и мъжа ми каза, че му е писнало. Нямаха конкретен ефект. Билките за мен бяха с цел "да ме поддържат годна за заплождане" (аз да не съм коза!), но от тях мензиса ми стана абсолютно БЕЗБОЛЕЗНЕН!!!
Иначе свалата на този доктор е голяма, чувала съм за него от различни места. Включително лекува и други заболявания - на една колежка на майка ми миомата се е свила и лекарите не могат да си го обяснят.
Ако някой се интересува, ще изровя телефона на доктора. На мен ми омръзна всяка сутрин да варя билки;)