0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

ббб

Има ли такова нещо..? /цветна бременност/
« -: Септември 08, 2006, 17:22:14 pm »
Здравейте,
искам да ви питам съществува ли такова нещо като цветна бременност и ако да в акво се изразява?
Благодаря ви предварително.
« Последна редакция: Септември 08, 2006, 18:58:20 pm от Lali »
*

tedi91

• 275
  • Аз обичам моя съпруг!
Re: Има ли такова нещо..?
« Отговор #1 -: Септември 08, 2006, 17:44:29 pm »
Има такова нещо.Менстр.цикьл трае по-кратко и не е толкова обилен.По-добре направи тест.

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: Има ли такова нещо..? /цветна бременност/
« Отговор #2 -: Септември 08, 2006, 18:59:22 pm »
Няма такова нещо цветна бременност. Това е рискова бременност, при която има кървене по една или друга причина.
Но кървенето обикновено е по-оскъдно и кафяво.
« Отговор #3 -: Септември 10, 2006, 22:03:44 pm »
Позволете да попитам:"цветна бременност" и "извън маточна бременност"-едно и също ли е :?: :roll:
Простете за небрежността :? :help1:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #4 -: Септември 10, 2006, 22:05:57 pm »
Не ,това са две различни неща! :D
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #5 -: Септември 10, 2006, 22:10:43 pm »
Има два вида бременности според местоположението на зародиша: маточна /на правилното място - в матката/ и извънматочна или тубарна - във фалопиевата тръба.
И при двата вида може да има кървене. Може и да няма.

Схема на женската репродуктивна система
« Последна редакция: Септември 10, 2006, 22:13:19 pm от Lali »
*
« Отговор #6 -: Септември 30, 2006, 11:46:14 am »
  При мен този месец май се получава нещо подобно.Овулацията ми беше към 11.09 и от тогава до днес БТ е висока. На 25.09 по часовник ми дойде , но температурата си остана вискока.Цикъла ми протича нормално както всеки път , но някак си се чувствам странно.Тази сутрин на майтап направих един тест и е + .И сега съм много объркана.Какво ще ме посъветвате???

Аз мисля утре да направя още един тест и понеделник на лекар. 
*
« Отговор #7 -: Септември 30, 2006, 13:44:22 pm »
Здравей рали ами според мен най добре да идеш на доктор и да направиш един кръвен тест за по сигорно. А може и да караш цветна бременост или си вземи още 1 тест но по принцип тестовете дават 99% то4ност. Успех мила и дано да е станало 4удото  ylinfant

« Отговор #8 -: Септември 30, 2006, 15:23:05 pm »
  При мен този месец май се получава нещо подобно.Овулацията ми беше към 11.09 и от тогава до днес БТ е висока. На 25.09 по часовник ми дойде , но температурата си остана вискока.Цикъла ми протича нормално както всеки път , но някак си се чувствам странно.Тази сутрин на майтап направих един тест и е + .И сега съм много объркана.Какво ще ме посъветвате???

Аз мисля утре да направя още един тест и понеделник на лекар. 
Бременна си, това е 100% сигурно. Честито! В понеделник - на лекар.
*
« Отговор #9 -: Септември 30, 2006, 17:02:59 pm »
  И аз на това се надявам , но днес говорих с една приятелка , дето и тя имала положителен тест , а после нищо и направо не знам.След като ми дойде този месец направо го отписах и се настройвах психически за следващия.И сутринта намерих един забравен тест в един шкаф и си казах ,понеже няма как да съм бременна да видя един отрицателен резултат , който да не ме разочарова толко.Тоест исках поне един път да направя тест без всякакви надежди и трепети и като видях резултата и наистина се разтреперих.
  Вече нямам търпение да дойде понеделник.
  благодаря ви за бързите отговори и подкрепата. :D
« Отговор #10 -: Октомври 01, 2006, 07:34:52 am »
Имам приятелка, на която цикълът й протичаше по този начин. Въпреки това тестовете показваха отрицателен резултат три месеца. На четвъртия вече показаха положителен, но тогава тя изобщо нямаше кървене и когато отиде на лекар се оказа, че е бременна в четвърти месец. Бях с нея и помня, когато доктора каза, че при цветна бременност тестовете не винаги са положителни и най-сигурното е преглед. Тогава тя искаше да прави аборт, защото беше на 18, но беше късно и сега има прекрасна 2 годишна дъщеричка Виктория.
Стискам палци и ти да си бременна  :D
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
« Отговор #11 -: Октомври 04, 2006, 11:12:30 am »
Здравейте. И аз изпитвам същите неща като Рали. Овулацията ми (установена с тест) беше на 17.09. На 26.09. мензисът ми подрани с много необичайно за мен оскъдно течение. После един ден - нищо и след това 5-6 дни имах болки и течение, но отново по-малко от обичайното за цикъла ми. Направих тест ей така на майтап, който се оказа +, но чертичката беше доста бледа. Мъжът ми ме убеждава, че на всички тестове има бледа черта по принцип, която трябва да се оцвети със същата яркост на контролната линия, ако жената е бременна. Аз обаче съм чела за жени, при които има много бледа черта и се оказва, че са бременни. На лекар нямам вече сили и смелост да ходя. Мисля да направя още един тест след няколко дни.
Дали е възможно най-накрая да е станало чудото, което чакам от 3 години...
*
« Отговор #12 -: Октомври 04, 2006, 11:38:45 am »
Рали, какво става с с теб, ходи ли на лекар?

Надежда, бледата чертичка си е положителен тест. Дано вторият тест да покаже по ярка черта. За съжаление има и друга възможност - да е имало оплодена яйцеклетка, но да не е оцеляла :( - това би довело до положителен тест :( Пиши какво става.

Момичета стискам Ви палци и на двете.

Иначе и аз съм на мнение, че всяко кървене по време на бременност, а също и извън менструацията, не  е нормално и трябва да се вземат мерки!
« Последна редакция: Октомври 04, 2006, 11:41:24 am от Тaня »

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
« Отговор #13 -: Октомври 05, 2006, 13:12:42 pm »
Таня, благодаря за милите думи!   :)
Днес тестът беше отрицателен. Малко облекчение и много разочарование...
Но не губя надежда и продължаваме с опитите.

*
« Отговор #14 -: Октомври 06, 2006, 15:56:14 pm »
 Извиняваите , че се включвам чак сега , но бях извън града и днес се прибирам.
  Еми при мен стана следното развитие: отидох при лекарката ми и тя ми каза ,че било още рано да види нещо и ме прати в София на кръвен тест и той излезе отрицателен.
   И поредният ми неуспех.сега си стисгам палци за този месец и само това ми остана.
« Отговор #15 -: Октомври 06, 2006, 16:16:03 pm »
Здравей Рали.От това което прочетох си правила тестовете след цикала така ли?А кръвния е бил отрицателен?!Странно.Защо не пробваш с още едно тестче за всеки случай.Поздрави.
*
« Отговор #16 -: Октомври 06, 2006, 16:28:39 pm »
Щом кръвния е отрицателен, вече няма смисъл от домашните тестове ...

Съжалявам Рали :(

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*
« Отговор #17 -: Октомври 06, 2006, 17:00:33 pm »
 Кръвният тест е най -точен . лекарката ми обясни , че е имала случаи в практиката и след положителен тест да няма бременност и за това искаше потвърждение с кръвен тест.Днес бях при нея за да наблюдава овулацията този месец.Според нея утре би трябвало да ми е овулацията , но другото лошо е ,че съпругът ми замина вчера и ще отсъства 5 дни.И малко се съмнявам , че вчерашните ни контакти ще дадат добър резултат и сега нещо маи пак ми става кофти.
 И нищо друго не ми остава освен да се надявам и да чакам следващия месец.
 много благодаря за подкрепата Ви . И успех на всички.И форума да изобилства от хубави новини.