0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
кога е нормално да се появи гадене
« -: Март 11, 2005, 13:27:28 pm »
Интересува ме кога е нормално да се появи гадене и дали е задължително
*

Anonymous

« Отговор #1 -: Март 11, 2005, 14:18:23 pm »
изобщо не е задължително да имаш гадене, нито пък има някакви норми по въпроса.
всичко, свързано със симптомите на ранната бременност е ужасно относително и толкова различно при всяка жена...
*

Anonymous

« Отговор #2 -: Март 11, 2005, 19:43:39 pm »
Не мене изобщо не ми се е гадило, а съм в 7 месец. Пожелавам на всички такава бременност като моята!!!
*
« Отговор #3 -: Март 12, 2005, 00:49:04 am »
Аз съм в 10 г.с но също нямам гадене.Не ми се яде мазно,пържено,а много често и месо,за това и спрях да готвя,но не ми се гади;)
*
« Отговор #4 -: Март 12, 2005, 08:33:56 am »
благодаря ви, защото започнах да се плаша от факта че нямам един от първите симптоми.Лека бременност на всички
*

miroslava

Re: кога е нормално да се появи гадене
« Отговор #5 -: Март 13, 2005, 19:40:41 pm »
Цитат на: titi
Интересува ме кога е нормално да се появи гадене и дали е задължително

Аз съм в началото на 6-тия месец и никога не съм имала гадене или метален вкус в устата. Така че не се притеснявай излишно.
*

Anonymous

« Отговор #6 -: Март 13, 2005, 19:51:19 pm »
Аз в първите месеци ядох много кисело - лимони, туршии и други. Лимоните ги ядях с почти всичко.
*
« Отговор #7 -: Март 17, 2005, 08:17:08 am »
Да,и аз съм чувала че киселите храни са много подходящи срещу сутрешното гадене.Също добро средство е препечената филийка;)
« Отговор #8 -: Януари 23, 2007, 19:37:13 pm »
Аз сум в 3 ти месец и половина и от както сум забеменяла не е спирало да ми се гади! :( Е да сега от седмица малко по малко но пяк си е кофти :( Но си е нормално и ше търпя :)
*
« Отговор #9 -: Януари 23, 2007, 19:45:16 pm »
На мен ми се гади почти постоянно, но поне не повръщам. Въобще не се притеснявай, напротив радвай се! :)
« Отговор #10 -: Януари 23, 2007, 19:55:08 pm »
оффф ........ и аз до сега не съм повръщала дано не ми се и случва но пнякога ми се е искало за да ми олекне :) но с тва ниско крувно което имам и тва главоболие не е лесно!
« Отговор #11 -: Януари 24, 2007, 01:41:39 am »
оффф ........ и аз до сега не съм повръщала дано не ми се и случва но пнякога ми се е искало за да ми олекне :) но с тва ниско крувно което имам и тва главоболие не е лесно!

Пии много течности и използвай хубавото време за разходки, в никакъв случай не се обездвижвай. И никога не се изправяй рязко.

Аз също съм с ниско кръвно и си мислех, че през цялата ми бременност ще бъда анемична, ама да чукна на дърво, никога досега не съм чувствала такъв приток на енергия  :D :D :D
« Отговор #12 -: Януари 25, 2007, 14:51:09 pm »
Мен много ме боли кръста ниско долу към таза не знам защо,но ме боли най вече когато се движа повече през деня :( а тази сутрин като станах и едвам се изправих :( много ме болеше :( А нормално ли е в 3 месец и половина да имам коремче :) защото мои познати дори и в 5 тия не им личеше почти?
*
« Отговор #13 -: Януари 25, 2007, 15:00:03 pm »
Това за коремчето да не ти пука, при всеки е различно. Но за болките се консултирай с лекар непременно! Може да са някакви контракции.
« Отговор #14 -: Януари 25, 2007, 18:22:32 pm »
Коремчето е строго индивидуално - при високи жени по-късно си проличава, при по-ниски по-рано!

За болката, ако е спазматична, рязка и преминава - може да са връзки! Ако е тъпа - ходи на лекар!
За гаденето - мога дисертация да напиша - най-помагат обикновенни солети, например Хрус-Хрус - направо са вълшебни!
Матей - 1.04.2006 г
*
« Отговор #15 -: Януари 25, 2007, 18:31:58 pm »
Ами всяка жена усеща най-добре себе си, предполагам, че на тези, които не им е личало, пак са си усещали коремчето. Ето на мен ми казват, че хич не ми личи, но аз намирам промяна в себе си вече.
« Последна редакция: Януари 25, 2007, 18:40:28 pm от Lan »
« Отговор #16 -: Януари 26, 2007, 20:24:21 pm »
Ми ще трябва да попитам лекаря от какво може да ме боли така кръста :( не е постоянно но особенно когато лежа по гръб и след като се опитам да стана е ужасно:( А дали са някакъв вид контракции не знам,защото си нямам и на идея какво се изпитва тогава 8)За солетките сега ще кажа на моя като се прибира да купи :) За коремчето...... има си го а ии дрехите ми омаляха точно там!:) а и наче съм качила 2 кг. до сега :PНо до колкото съм чувала май от 4 мес до 6 мес се качва доста:)
*
« Отговор #17 -: Януари 27, 2007, 00:20:57 am »
за 9 месеца нямах нито гадене нито повръщане от нищо, но имах почти постоянно болки в кърста накрая и гадни киселини,
за килограмите качих най много последния 1 месец като ме прибраха в болницата да си чакам секциото - беше зима и нямах никакво движение, забременях около 50 кг, родих цели 82  :(
17.01.2005                                                                              21.11.2013
« Отговор #18 -: Януари 30, 2007, 20:03:17 pm »
Аз сега влизам в 4 ти и съм качила 3 килца близо :) дано да качвам по малко!
« Отговор #19 -: Януари 31, 2007, 13:56:43 pm »
Аз съм вече в 6 месец и съм качила точно 4 килограма, направо се бях притеснила по едно време, но лекарката ми каза, че било нормално и че било по-добре така отколкото през цялата си бременност да ям като за двама :)