0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
както каза Ели поне ще отида при Маркова за началото, за някакъв план, цветна снимка или нещо друго, а след това може пак Александров да се върна, само да не се сърдят ихихихихихихихиих  :lol:
Ами можеш цветната снимка да я направиш при д-р Сариев за 40 лв по ЗК или при доц. Маркова за над 120 лв, тъй като тя не работи по ЗК и след това с резултат да отидеш при д-р Александров. Той няма да се сърди, повярвай ми от опит ти го казвам. Успех мила! :D
*
Vertoletka, успех! :balk_21: Умниче си ти!  :D
Dendy, разбира се, че те помня!  :D
Е как не се намери кой да я направи тази снимка! Не ги е срам!  :D
А ти не се притеснявай за сърденето, докторска им работа, научили са се да не се обиждат лесно.  :D Щом си решила, отиди да те светне доцентката респектиращо.  :lol: Поне знаеш пътя обратно.  :lol:
Успех и на теб! :balk_21:
*
Че цветната снимка може ли да мине по здравна каса в Майчин дом? Офф незнаааааам, супер съм объркана вече от тея лекарииииии.......трябват ми съвети, не мога да взема решение сама. За сега искам да се установи дали тръбите са ми ОК и ако няма проблем с тях ще оставя нещата да си станат....ама до тогаз....
« Последна редакция: Септември 05, 2006, 23:01:14 pm от dendy »
*
Че цветната снимка може ли да мине по здравна каса в Майчин дом?
Не, по ЗК се прави в Окръжна болница.
dendy, мила наистина е добре да си направиш цветна снимка. А това да ли ще е при Александров или при друг няма такова значение, още повече че вероятността да се забременее след нея е голяма (както казва Александров и е прав). На мен също ми каза да си я направя при друг, поради липсата на време, но после ми я направи. Не го обвинявам защото  той наистина огрява на много места и има доста пациенти и някои изследвания може да те насочи каде да се направят. Както е писала peta д-р Сариев е много внимателен и добър при цветна снимка (от опит знам),  прави я в Окръжна струва 60 лв, а по здравна 40 лв.
*
Благодаря ви момичета, ей големи "милушки" сте беееее. А да питам само, дали е удобно да ходя в Майчин дом при Сариев и там да го карам да прави снимка в друга клиника? И още нещо, някоя от вас ходила ли е при Корновски - възрастния, защото се сещам, че д-р Александров ми беше препоръчал при него да отида /правил добри снимки/?
*
А да питам само, дали е удобно да ходя в Майчин дом при Сариев и там да го карам да прави снимка в друга клиника?
Да, удобно е. Аз така направих, а и не само аз. :lol:
С peta сме на едно мнение  :D
Не се притеснявай и успех!
*
Оф момичета нещо ме фана шубето................ :? А колко време се чака за час при д-р Сариев?
Мисля че не се чака, попитай и ще разбереш?
*
Не се чака. Писах ти бележка. :D И по спокойно де, няма нищо страшно :D
Dendy успех със снимката. Пиши после какво е станало.
*
Цитат на: dendy
Оф момичета нещо ме фана шубето................ :?
Dendy, давай по-смело! Никакво отлагане повече! Няма от какво да се страхуваш, става бързо и не е страшно. А ние ще ти стискаме палци за добри резултати!
*
И аз се лекувам във Варна в маичин дом при др.Халачева.Направи ми всички изследвания без проблеми не сте ли наясно че там човек си плаща и му се прави всичко което поиска.Прегледа е 40лв.,цветната снимка 140 лв. но хората си гледат работата и колкото и хора да има пред вратата на кабинета винаги всичко ми се обеснява до последната подробност.
*
ами незнам, аз година и нещо ходих при маркова и определено няма да стъпя повече при нея, въпреки 'блестящите' мнения, които чувам за нея.в продължение на около 14 месеца ме мота и правихме по едно изследване на визитация, т.е. на месец, а можехме да ги направиме за 2-3 месеца и да продължиме напред.ама не, защо пък да не ми вземе паричките???иначе те грабва с внимание и загриженост, ама само толкова.причината поради която окончателно приключих посещенията си при превъзнесената доцентка е, че на 1ви март 2005 правих цветна снимка(най-гадния спомен в живота ми, ама айде, тя няма вина за болката).излезе, че едната ми тръба е запушена абсолютно, а другата проходима, но нагъната.тя я погледна (снимката) и каза-ами, добрата новина е, че имаш една проходима тръбичка, започваме да се лекуваме и да залагаме само на нея.изчакай 2 цикъла и пак ела, за да решиме какво да правиме, вероятноста за естествено забременяване е много голяма, ще те пратя на кални бани лятото и т.н.
и мимито чака 2 цикъла, както ми е казано и отивам на 15ти април пак там.нашата вече е забравила какво ми е казала и ми съобщава-оо, моето момиче, с тия тръби накъде си тръгнала?никакъв шанс!давай да те включвам в програмата инвитро.
аз-шокирана, ама слушам и изпълнявам.чакам да ми дойде и даваме над 250 лева за изследванията.на 2ри или 3ти май сме готови(т.е. само 2 седмици след като тя ме е пратила да вадя изследванията за инвитро по нзок)и и се обаждам да я питам кога да отида при нея.и тя най-нагло ми казва-ооо, ама вие защо чакате толкова ?при нас местата отдавна са заети! 8O
туш отвсякъде!!!!и казах-край!при тая не искам да стъпя повече.
за информация искам да кажа, че миналото лято правих лапароскопия при др. александров и се оказа, че трагичните ми тръби са си абсолютно наред-проходими, идеални!
така, е, мила, по-добре направи снимка при сариев и после пак се върни при александров.освен, че е добър доктор е един от малкото, които не гледат на теб като малка златна мина!
това е от мен.
успех на всички!!!!
Момичета, сериозно се тревожа от това, което чета...В началото на март ми предстои преместване във Варна и не знам какво ще правя с лекаря...Тук всички мнения се въртят само около 2 имена - доц.Маркова и Александров - но Александров е само за мъжете...Приятелка моя е ходила при него, но той и казал, че заради натовареността си се съсредоточил върху мъжкия фактор и я е насочил към д-р Кавърджикова....Нищо не ми говори това име...
Кажете кои се надеждни специалисти във Варна - иначе сигурно ще забоксувам здраво в опитите си да постигна резултати... :(

*
Сега чувам, че Александров се занимава основно с мъжки фактор.Аз ходих при него,вярно че направихме и нова спермограма,слава Богу всичко ни е наред ,но някакси нещата не се получават.Аз знам ,че се занимава с инвитро процедури заедно доц.Маркова.Той каза ,че оперира  и тн ,но определено е много зает.На мен лично много ми допадна като лекар и се доверявам на мнението му.
*
Не е вярно, че се занимава само с мъжки фактор. Той е най-добрия по ендоскоппските операции и по специалност е АГ. Азлично му имам най-голямо доверие. На него и на Маркова.
*

    botzi

 :lol: az zabremenyax i rodix blagodarenie na d-r Beileryan ot Mai4in dom tya e  :P
*

    botzi

:D Скъпи майки бъдещи и настоящи ,аз пак се включвам горещо и от сърце ви препоръчвам доктор БЕЙЛЕРЯН ОТ МАЙЧИН ДОМ ,много е заета ,но търпението се възнаграждава ,най-важното е очакваните съкровища да се развиват добре и да се родят здрави за да дадът смисъл на живота ви и да ви радват , затова е много важно да ВИ СЛЕДИ ЕДИН ДОБЪР СПЕЦИАЛИСТ И ЧОВЕК НАЙ-ВЕЧЕ :lol:, УСПЕХ НА ВСИЧКИ :ballons: