0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Ами незнам дали има такава тема, ама аз съм пак пред питанка. Посещавах един лекар, който много ми допадна с отношението си, но е много зает, работи на 2 места и просто се разкъзва с ин витрото, Трябваше да правя цветна снимка, като същият ми отказа пак заради времето. Мойте уважения към този наистина прекрасен човек, но аз така не съм спокойна. Искам да си ходя на едно място, при един 4овек и да действаме методично. Моля ви пишете, вие къде сте се установили.
*
Денди, момичетата тук препоръчват Александров - аз лично никога не съм ходила, но явно е добър. Все пак пиши какъв е проблема при теб за да те ориентираме по-добре :lol:
*
Проблема ми е че нямам установен проблем, преди повече от 5 год. имам операция от киста на яйчника и сега вече 2.5 год. незабременяване. Имаме спермограма- добра, хормони -добри, хламидия-отр., 3 мес. Клостил -нищо и така......Тръбите незнам как са!
« Последна редакция: Септември 05, 2006, 11:23:45 am от dendy »
*

    Lali

  • *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Д-р Александров е добър.
*
Преди Клостила е трябвало да ти проверят тръбите - ако си се ровила из форума ще прочетеш, че преди стимулация е задължително да се докаже проходимост на тръбите.А спермограмата къде е правена?Надеждни са правените в клиника по стерилитет. Така, че може да повторите при Александров.
*
Момичета, Dendy говори точно за д-р Александров. :D
Dendy, ти нали още в началото на годината щеше да правиш цветна снимка?! Събери малко повече кураж. :balk_21: Няма смисъл да правиш стимулация без да си наясно дали тръбите са проходими.  Доста момичета са доволни от д-р Сариев, защо не опиташ да  направиш снимка при него?

Аз имам същия проблем. Вече половин година снова от лекар на лекар и така и не открих този на когото мога да се доверя. Последно ходих при Александров, разбрахме се за цветна снимка, но когато му се обадих да се уточним отказа да я прави и напълно се отчаях. Вече наистина незнам къде да ходя, но това че няма лекар, който да ми обърне внимание много ме тревожи, просто си губя времето.
*
Момичета и аз ходих от лекар на лекар!!!!
Последния лекар при когото ходих е доц.Маркова и за сега съм доволна от нея:)!!!
Чувам и добри отзиви за Александров и при него ще ходя  :)
« Последна редакция: Януари 12, 2007, 22:10:17 pm от alkata »

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
*
Цитат на: vertoletka
Аз имам същия проблем. Вече половин година снова от лекар на лекар и така и не открих този на когото мога да се доверя. Последно ходих при Александров, разбрахме се за цветна снимка, но когато му се обадих да се уточним отказа да я прави и напълно се отчаях. Вече наистина незнам къде да ходя, но това че няма лекар, който да ми обърне внимание много ме тревожи, просто си губя времето.
Ами това е положението. Кадърните лекари са малко и са изключително заети. На твое място бих направила цветна снимка при д-р Сариев и бих продължила консултациите при д-р Александров. Не мисля, че има по-добър специалист по проблемите на стерилитета. Не и в нашия град.
Ами ходих при Сариев два месеца. За цялото това време ме видя един път на вагинален ехограф и каза няма овулация, другия цикъл да дойда за стимулация. Да обаче не ми пусна нито хормони, нито цветна снимка пожела да ми направи щом съм нямала аборти и аз дълго четох във форума и се отказах да ходя там. Сега не мога да отида за цветна снимка, защото се получава доста тъпо и просто вече много ми писна от лекари и болници и да давам луди пари, а сама да си назначавам изследвания.
*
Мдааа... Неприятна ситуация.
Аз правих цветна снимка при д-р Маркова, но при нея се чака доста.
*
аз сьщо сам при Сариев и за хормони и други изследвсния сама си настоявам. :x
*
Ами аз пък отидох при Сариев и му заявих че искам цветна снимка и не ми отказа......... :D, даже ми я направи по ЗК. Може би трябва да сме по-настоятелни  :lol:
То е ясно, че като настояваш лекарят няма да ти откаже. Проблемът е, че искам като отида той да ми казва какви изследвания да правя, а не аз на него.
*
Хм. Проблемът е, че искаш да ти назначи изследванията, за които си чела и в реда, в който си чела, че трябва да се проведат. Обаче лекарите обикновено си имат свои виждания по въпроса. От теб зависи дали ще обсъдите заедно конкретните стъпки за откриването на проблема и отстраняването му или просто ще си отидеш недоволна, защото не е отговорил на очакванията ти. В случая Peta е права - бъди по-настоятелна. Досега не съм попадала на лекар, който да ми чете мислите и затова се налага да обяснявам какво искам и как го искам. Ако ми изложи разумни доводи 'за' и 'против' - съгласявам се с предложеното от него лечение. Ако отсече с нетърпящ възражение тон, че той е този, който определя какво да се прави, е, тогава просто си тръгвам и търся алтернатива.
Търся си и аз съпруг гинеколог, защото забелязвам че няма такива които да имат проблеми с оплождането, пък и да е под ръка за съвети и т.н.  Ако някой знае такъв хубав и млад и неженен специалист да ми пише на лични.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*
Търся си и аз съпруг гинеколог, защото забелязвам че няма такива които да имат проблеми с оплождането, пък и да е под ръка за съвети и т.н.  Ако някой знае такъв хубав и млад и неженен специалист да ми пише на лични.
:balk_602: :mrgreen:
*

    Eli_

  • ****
  • 516
  • Тъпа и упорита !!!
dendy,аз бих ти препоръчала Доц. Маркова - Майчин дом. Верно,че се чака ,но ти и без това вече много си чакала, а и не мисля,че ще загубиш по - малко време ако се луташ от кабинет в кабинет.
По-добре изчакай един месец за преглед при Доц.Маркова
 /аз чаках толкова,сега незнам колко се чака :?/.
Струва си,много е добра. :balk_103: Разбира те с половин дума и ти прави план за действие, заедно го правите де...
 Нататък всичко зависи от теб и половинката .
Успех !!! :goodluck:
*
Аз имам същия проблем. ............. Последно ходих при Александров, разбрахме се за цветна снимка, но когато му се обадих да се уточним отказа да я прави и напълно се отчаях. Вече наистина незнам къде да ходя, но това че няма лекар, който да ми обърне внимание много ме тревожи, просто си губя времето.

Все едно аз съм го писала. vertoletka, разбирам те напълно за по-долното ти мнение.  Eli_ , май си права, че е добре да се свържа с доцентката. Мен ме притесняваше и това, че тя е в Майчин дом и не работи със здравна каса, там цените съм чувала че са "супер" и малко комерсиалистка са я изкарвали. Докато при д-р Александров няма такова нещо, той не държи толкова на тези неща, но пък както писах по-горе  беше много зает, той подходи много внимателно към мен, допадна ми като лекар /като моя лекар/, но имам чувството, че при него нещата не са много уредени..............Цветна снимка щеше да ми прави в окръжна, после каза, че нямал време и така......Оффф, а бе както и да е, ина4е много си го харесвам  :lol: , ама сякаш имам нужда от респектиращото светило Доц. Маркова  :? Малко ме побиват тръпки като спомена името, незнам защо......
Пандичка очарована съм, че си ме спомняш, мила мен не ме е страх за снимката, просто няма кой да ми я направи  :( .
както каза Ели поне ще отида при Маркова за началото, за някакъв план, цветна снимка или нещо друго, а след това може пак Александров да се върна, само да не се сърдят ихихихихихихихиих  :lol:
« Последна редакция: Септември 05, 2006, 20:32:43 pm от dendy »
Аз си записах час при д-р Бейлерян в Майчин дом, ходила съм преди при нея да видим дали ще иска да ми направи снимката и после нали съм тъпа и упорита пак записвам час при Александров за фоликулометрия, а пък ще видим какво ще стане накрая, че мойте сметки май все излизат без кръчмар.......Просто вече не издържам да чакам и да си губя времето.