Здравейте на всички, които може би си спомняте моите редки включвания в темите от форума (като имам-вяра).
Вече повече от 2 месеца имам моя прекрасен, чаровен и мил Божидар!! Той навърши на 31.08. 10 месеца и е толкова сладък, че не мога да го опиша с две думи, а нямам много време за по-дълги писма. Просто исках да се похваля (мисля за 2-път) и да кажа на всички, които все още имат някакви колебания в себе си дали да осиновят дете: забравете ги. Няма нищо по-хубаво от това да си осиновиш дете, вече го казвам на 200%. И аз преди не бях 100% убедена, дали го искам окончателно, но след като видях чудните очички на моето детенце, което ме е чакало и след като малките пръстчета стиснаха ръката ми - разбрах: не бива да се колебаем за такива неща. Детето е НАШЕ, какво като не съм го родила. Най-важното е, че се получи такова силно привличане, такъв импулс, който осмисли живота ни и на дари с най-голямата радост, която никой не може да опише. Така, че действайте смело бъдещи родители и дарете на детенцето и себе си неимоверното щастие, което изпитваме с мъжа ми ние в момента.
Хиляди целувки от нас трима ни (жалко че не мога да кача снимка на моето красиво момченце).