Много забавна тема
Последният път, когато се скарахме с милото, аз в знак на протест отидох с кухнята, но не да спя, а за да му покажа, че съм обидена. След като половин час не дойде, за да ми се извини, аз се върнах в спалнята и какво мислите ..... той си спинкаше сладко. Направо побеснях и сутринта не му говоря, а той се чуди как може да не ми е минало от снощи, той вече го бил забравил
Абе странно племе са това мъжете
Много забавна тема, наистина
И аз съм го приемала като лична обида ако след някое скандалче мъжът си заспи кротко, докато ти не можеш да мигнеш - с интерес установявам, че явно е нормално
Ние се карахме в началото, сега не се караме - прощаваме си повече и е много по-лесно и приятно.
В началото проблемът ни беше, че половинката се самонавива от някакви дреболии няколко дни подред и изведнъж стане студен "какво да има, няма нищо, остави ме сега, че чета" примерно
После, след големи разправии, се окаже, че преди три дни съм го обидила, като съм казала това, преди един ден не съм му се притекла на помощ, докато домакинствал и такива работи. Сега ги изгладихме тия проблеми и нещо като не му изнася на някого, си го казваме. Даже сега той ми се скара 1-2 пъти, че аз съм била започнала да се "цупя" - това поведение е много неконструктивно и гледам да не правя така
Забелязала съм нещо много интересно - като нещо не са ни добре отношенията, половинката винаги се разболява
То и аз - без любов и имунитетът пада