0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Зацапване при имплантация
« -: Септември 04, 2006, 18:04:20 pm »
Здравейте отново мили приятелки!  :DИскам да ви потам първо - зацапването пре имплантацията еднократно ли е или и след това е възможно да се наблюдава кафеникаво зачапване /защото не може да се нарече и течениие/. Благодаря ви предварително. Ще чакам с нетърпение вашите отговори. :balk_160:
Re: Зацапване при имплантация
« Отговор #1 -: Септември 04, 2006, 18:31:06 pm »
Здравей Кроки,
не е задължително зацапването да е еднократно :) При мен лично продължи от имплантацията  до края на 8 г.с. с прекъсвания, разбира се :balk_48:
*
« Отговор #2 -: Септември 04, 2006, 19:57:34 pm »
Здравейте отново мили приятелки!  :DИскам да ви потам първо - зацапването пре имплантацията еднократно ли е или и след това е възможно да се наблюдава кафеникаво зачапване /защото не може да се нарече и течениие/. Благодаря ви предварително. Ще чакам с нетърпение вашите отговори. :balk_160:

Кроки, отиди задължително на лекар, защото може да става въпрос за недостиг на прогестерон, ако зацапването не е еднократно, а няколко дни... Дори да не съм права, по-добре е да се презастраховаш!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #3 -: Септември 04, 2006, 21:32:44 pm »
Ако е само в един цикъл - не се притеснявай.
Ако имаш и в следващите цикли - консултирай се с лекар.
« Отговор #4 -: Септември 06, 2006, 10:14:51 am »
Моето беше еднократно,при ходене по малка нужда-ръждиво на цвят.Беше на 8-мия ден от овулацията,даже се уплаших,че ми идва много рано.Успех!
*
« Отговор #5 -: Септември 06, 2006, 13:47:03 pm »
а това зацапване при всички бременни ли се случва
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #6 -: Септември 06, 2006, 13:48:44 pm »
Не.
« Отговор #7 -: Септември 06, 2006, 20:03:30 pm »
ЗДРАВЕЙТЕ МИЛИЧКИ!Явно и този месец е нямало имплантация  :balk_146:, защото си ми "тръгна" както трябва!НО продължаваме с опитите! Чао за сега милички. :bighug:
*
« Отговор #8 -: Септември 06, 2006, 21:31:26 pm »
Съжелявам миличка! :( Борбата е трудна, но и ние не сме за подценяване...... Успех!