0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: Въпрос за болки в гърдите ?
« Отговор #20 -: Януари 07, 2007, 22:41:50 pm »
suchi мила,при всеки е различно,всеки организъм реагира различно......хормоните постоянно се променят!Дай Боже при теб да е за добро!!!!!От все сърце ти го желая!
*
« Отговор #21 -: Януари 08, 2007, 09:39:14 am »
Прочетох тук някъде мнение, че по време на ову има болки в гърдите. Аз от няколко дена имам болки, но фоликулометрията този месен не показа да съм имала ову. Преди 5 дена обаче лигавицата ми беше около 8мм, което според гинекологът ми значело, че скоро ще ми дойде МЦ. Седмица преди това лигавицата я нямаше никаква...Всичко това е една голяма загадка за мен, имам си завишен апетит и болки  в гърдите...хубаво щеше да е да бях имала и ову ... :?
*
« Отговор #22 -: Януари 08, 2007, 19:55:33 pm »
suchi мила,при всеки е различно,всеки организъм реагира различно......хормоните постоянно се променят!Дай Боже при теб да е за добро!!!!!От все сърце ти го желая!
Много ти благодаря,дано наистина! Аз го желая на всички,които го искат също толкова силно! Само че вече не смея да се надявам за себе си,че после е много тежко (смятам,че всяко момиче тук го знае).
И въпреки всичко СЕ НАДЯВАМЕ! (Извинявайте,нещо ми е плачливо тази вечер :)
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #23 -: Януари 08, 2007, 20:31:56 pm »
suchi не се притеснявай ,всички ние от време на време и понякога и честичко си поплакваме! :bighug:
*
« Отговор #24 -: Януари 10, 2007, 16:47:29 pm »
Цитат
Здрасти на всички дами! Въпросът ми се състои от това когато ми наближава М. винаги ме болят гърдите обяснимо защо,но не мога да си обясня това че когато дойде следващия месец за М.този път не ме болят? Нали ме разбирате,всеки месец се редуват,веднъж ме болят следващият месец не? Това е от както се помня,на какво се дължи това?

Една от причините е прогестеронов дефицит. Обсъди възможността с гинеколога си да ползваш Прогестогел за мазане на гърдите. Само по лекарско пресписание се изписва препарата - не е безвреден!
Кое е прогестеронов дефицит?Когато я болят,или когато не я болят?Тя казва,че и се редуват циклите.