здравей медуна.И аз съм при Николова.Какво стана с твоето инвитро.Как избра точно тази лекарка.Защо всички ходят в Щерев и Малинов.Много съм объркана.
Нямам нищо против никой лекар. Явно тези от нас които са успели - си хвалят техният лекар. Ще ти кажа само, че преди Малинов да напише книгата си, спокойно можеше да си запишеш час при него за следващият ден. Не отричам, че сега си направих имунологични изследвания в неговата клиника. И там, разбира се ще бъдат контролите.
При Щерев ходих преди няколко години. Не си спомням точно. Все още не беше направил тази хубава клиника. Тогава ме консултира друга лекарка, която работеше в неговата клиника, а той се занимаваше с политика.
За себе си установих, че лекарите не са богове. Въпреки, че на нас много ни се иска да е така. Има случаи, в които успяват и други, в които не успяват. Друг е момента, че повече процедури дават по-голям шанс за успех. За парите няма да коментираме
, но аз поне нямам друг изход.
Моето последно инвитро се превърна в икси. В неуспешно икси. Веднага след като установихме, че не съм бременна си пуснах имунологични изследвания при Малинов и някъкви изследвания - пак там за антитела. Оказа се, че единият показател е леко завишен и вероятно това е причината да не се инплантират. Кога е твоето инвитро?