Ако кажа, че съм потресена ще е малко!
Повръща ми се от потрес!
Вижте какъв диалог се вихри на страницата на НАЦИОНАЛНАТА ЗДРАВНО ОСИГОРИТЕЛНА КАСА:
---------------------------------------------------------------------
въпрос:
кога ще почнете да отговаряте на нашите въпроси.защо уж има програма от 1.09 а в същото време няма прием на документи изкам още да знам изследвания правени през месец февруари ще се наложи ли да се правят на ново.
коментар:
Не знам дали си разгневена, но че си мно-о-о-о-г-о проста, е сигурно! Виж си правописа и после имай претенции. В интерес на истината много сте тъпи и ти, и Ивелина, и Ангелина... , които пишете по-долу,защото наистина не вдявате какво ви казват тези от касата. Жалко за децата, които искате да имате и да възпитавате. Убеден съм, че в тази страна останаха само безмозъчни като вас - тъпи и безпросветни женки, които една на друга искат да го.... Боже, докъде я докарахме.
друг коментар:
Хей, възмутения, ти като си толкова "интелигентен" и очевидно се считаш за "умен" дали би пояснил със свои думи (ще ти е трудно - знам,личи си, но пробвай да докажеш "величието" си)какво са искали да кажат "тези от касата" - кой знае може да изиграеш просветителска роля. Истински обаче се съм изумена - какво точно търсиш в този форум?
моят коментар:
Уважаеми чиновници, къде ви е цензурата? Триете постинги с конкретни , прилично зададени въпроси , а " излияния " тип - селска кръчма, оставяте!?
-----------------------------------------------------------------------
а ето ги и правилата за участие в техния форум:
Неадекватни въпроси, нецензурни изрази, обиди и квалификации, уронващи достойнството на български институции и граждани, ще бъдат незабавно изтривани.
Господи , прости им Ти , защото аз не мога!
p.s. току - що го изтриха . часът е 10.21. а въпросните излияния бяха от вчера 31.08.06