0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Закъснение
« -: Август 30, 2006, 11:02:42 am »
Здравейте, момичета,
редовно чета и много често се случва да намеря отговор преди да съм попитала:)Благодаря ви!
Моля посъветвайте ме да ходя ли вече на лекар или да изчакам още - закъснява ми 6ти ден, вчера правих тест, който е отрицателен, БТ последните дни е 36,9; 37,0, 37,1 и чувствам странно усещане като лека болка долу в средата, но не е същото като ПМС. Не знам внушавам ли си го, защото много ми се иска да сме успели този път.
Колко най-рано може да се установи бременност при преглед?
Утре стават 5 седмици от последния ми цикъл.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: Закъснение
« Отговор #1 -: Август 30, 2006, 11:07:39 am »
Иди си пусни ЧХГ кръвен, по всяко време на деня се изледва.
Но не се нагласяй много, ако е станало СУПЕР, ако не - следващия тираж!!!  :D
Успех!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #2 -: Август 30, 2006, 11:31:19 am »
Стискам палци следващия тест да е положителен. До колкото знам от моя лекар, може теста да е отрицателен, но да си забременяла. Така че, стискай зъби или иди си направи кръвен тест. И чакаме новини от теб и то положителни.

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #3 -: Август 30, 2006, 12:54:08 pm »
Мерси, Kassi,
не смея да се надявам много, но ще видим.
Мислех утре да отида на лекар. Ако теста е отрицателен няма да ми стане ясно защо ми закъснява, а лекаря може и да каже.
« Отговор #4 -: Август 30, 2006, 13:55:24 pm »
Здравейте, момичета,
редовно чета и много често се случва да намеря отговор преди да съм попитала:)Благодаря ви!
Моля посъветвайте ме да ходя ли вече на лекар или да изчакам още - закъснява ми 6ти ден, вчера правих тест, който е отрицателен, БТ последните дни е 36,9; 37,0, 37,1 и чувствам странно усещане като лека болка долу в средата, но не е същото като ПМС. Не знам внушавам ли си го, защото много ми се иска да сме успели този път.
Колко най-рано може да се установи бременност при преглед?
Утре стават 5 седмици от последния ми цикъл.
аз съм по същия начин, но на мен ми закъснява вече 8-9 дни :(
« Отговор #5 -: Август 30, 2006, 14:39:50 pm »
Температурата ти е много обнадеждаваща, а тестовете правят понякога намера на хората! Но изчакай до понеделник, за да се види поне сакче, ако има бременност!
Даркнес може и утре да пробва!
Успех и на двете
Матей - 1.04.2006 г
*
« Отговор #6 -: Август 30, 2006, 15:25:02 pm »
Darkness, как издържаш толкова дни? Тест правила ли си?
Момичета, планираме пътуване уикенда в планината и се притеснявам да тръгваме ли. Затова мисля да отида преди понеделник - и нищо да не види, поне да каже дали мога да пътувам без проблем, че нещо са ме наплашили. Според няколко докторици съм била с малка матка (което било проблем при задържане на плода), според последните 2 - нормална била като размери, но обърната назад (което било проблем за забременяване) 8O
Вече и аз не знам на кого да вярвам.
« Отговор #7 -: Август 30, 2006, 16:12:07 pm »
Darkness, как издържаш толкова дни? Тест правила ли си?
Момичета, планираме пътуване уикенда в планината и се притеснявам да тръгваме ли. Затова мисля да отида преди понеделник - и нищо да не види, поне да каже дали мога да пътувам без проблем, че нещо са ме наплашили. Според няколко докторици съм била с малка матка (което било проблем при задържане на плода), според последните 2 - нормална била като размери, но обърната назад (което било проблем за забременяване) 8O
Вече и аз не знам на кого да вярвам.
да, правила съм- отрицателни...
*
« Отговор #8 -: Август 30, 2006, 16:22:03 pm »
"обърната назад" не е пробем за забременяване! Проблем може да е била, някога когато хората са правили секс в една поза  :lol: .. ако изобщо има такова време  :croc:
« Отговор #9 -: Август 30, 2006, 17:17:06 pm »
Аз съм с обърната матка и имам 6 бременностти!
Матей - 1.04.2006 г
*
« Отговор #10 -: Август 30, 2006, 18:06:43 pm »
Благодаря ви, момичета! Успокоително му действате на нервите :)
Утре ако се престраша да отида на лекар ще пиша.
« Отговор #11 -: Август 30, 2006, 21:45:04 pm »
здравейте момичета,
не искам да ви обнадеждавам, но аз преди няколко месеца също имах подобно закъснение от порядъка на 10 дена.правих 3 теста - отрицателни.отидох на преглед - нищо не се виждаше.след 2 дена пак отидох на преглед и отново нищо, съмняваха се за извънматочна бременност , даже ми дадоха направление за болница, но аз след този преглед прокървих малко и така няколко дни и после дойде цикъла.незнам от какво беше това закъснение, никой не можа д ами каже, изписаха ми Дуфастон 6 месеца да пия за регулиране на цикъла и това е.
сега в момента пак ми закъснява, но само с 3 дена.все още не съм правила тест.днеска го купих но незнам дали да го направя или да изчакам още няколко дни.
надявам се при вас и при мене този път да е станало бебчето. :goodluck:
« Отговор #12 -: Август 30, 2006, 22:19:09 pm »
Стискам палци!
Матей - 1.04.2006 г
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #13 -: Август 30, 2006, 22:56:26 pm »
anitoМила саилно ти стискам палци чудото да е станало!!!!!Дай боже!!!!Ако си от София пусни си един кървен тест ...резултата излиза за 2 часа!Дори да има бременност толкова рано лекар нищо няма да види!Успех мила!!!!!!И обърната матка не е проблем за забременяване!!!!!!Аз забременях с такава матка ...друг е въпроса че за кратко!
« Отговор #14 -: Август 30, 2006, 23:20:34 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :babbycarrage:
И на нашата улица ще изгрее слънце!!!

*
« Отговор #15 -: Август 31, 2006, 16:13:54 pm »
Ох, съвсем се обърках.
Ходих на преглед - правих тест при нея (КлирВю) - отрицателен. Гледа ме с вагинален ехограф - показа ми една "суспектна" точка (предполагам че от анг. suspicious), за която обаче каза, че може и да е кръвоизливче и на този етап не се ангажира да каже, но след като теста е - , почти сигурно няма бебе този месец:(
изписа ми 5 дни дуфастон и каза, че след това или ще ми дойде М или ще покаже теста +. Да отида пак на 11.09.
Сега не знам да се надявам ли или няма смисъл вече. То надеждата ще умре като дойде М ама....
« Отговор #16 -: Август 31, 2006, 16:23:20 pm »
А кръвен тест не препоръча ли таз суспектна личност?  :)

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
« Отговор #17 -: Август 31, 2006, 16:28:05 pm »
ами каза, че и те не били много сигурни и по-добре да сме изчакали още малко....нали не чака тя, а аз.... :(
« Отговор #18 -: Август 31, 2006, 16:29:36 pm »
Егати суспектната дофторка, не са надеждни сигурно, щото тя нищо не печели от тях :D :D :D. Ти пусни на своя глава, да чака тя, като е толкова печена!!!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
« Отговор #19 -: Август 31, 2006, 16:36:40 pm »
Ако отида на кръвен утре, това че пия дуфастон ще повлияе ли нещо? Тук четох за доста момичета, които са го пили или пият, но сякаш за повечко от 5 дни 8O
Някой знае ли може ли да дойде М в рамките на тези 5 дни докато го пия? Или като го спра тогава се чака?