УЗ на 4-ти ден - 5-6 фоликула във всеки яйчник, коментар на Док: много добре, нито хипер, нито хипо, очаквам пункция към оптималното време в цикъла, само един фоликул станал 11мм има вероятност да се открои и да стане доминантен и да потисне другите, но вероятността е малка.
УЗ 5-ти ден: Фоликулът 11мм станал 14 мм, другите също растат, но по-бавно. Този очевидно се селектира като доминантен. Естрадиол - 414 - твърде висок за този ден от стимулаицията. Варианти: канцелираме цикъла; продължаваме с 1+1 мерионал и вероятно нищо не правим (става си големия само, при това твърде рано); вариант 3 - увеличаваме ударно дозата, та дано и другите продължат да растат, в този случай може да се очакват 5-6. Лигавицата е М 10 мм. Док се чуди защо още имам цикъл (пък аз си имам докъм 8-9-ти ден) като лигавицата вече била в този вид и размер. Мнение и от, с извинение, Щерев - да канцелирам. Действието се развива снощи късничкото, аз се шокирах от новината. В крайна сметка се доверих на мнението им, че е по-добре да канцелираме цикъла.
Така че, този път не само не стигнах до трансфер, ами и до пункция не стигнах
Момичета, много ми е тежко. Няма ли поне един вариант, дето да работи при мен? А беше по класически дълъг протокол, с микродози диферелин от седмица преди цикъла. Но явно при мен не се е получило нужното потискане на яйчниковата функция.
Мисля си, че естрадиол 49 в ден 1 явно е бил височък, въпреки че и двамата лекари смятат, че определено не е това проблем.
Сигурно ви е познато това чувство, като си карате колата да ви е все едно дали няма да се блъснете в някое дърво.
Добре, че Слънчицето вкъщи прави всичко възможно да се почувствам по-добре.
Много е ценно за мен да мога да споделя с вас, като доста от вас знаят точно как се чувствам.
Ще се радвам да чуя мнението ви и идеи някакви
Специално се извинявам на всички, особено на по-новите момичета, че нямам възможност да пиша повече в другите теми, но ограничението 30 мин нет на ден - определено времето не ми стига. А и понякога се чувствам толкова изчерпана откъм енергия, че нямам сили.
Благодаря ви много наистина за подкрепата, много ценна е за мен!