Ох,значи все пак това, което съм чула е истина. (за Генов) Съседката ми си е правила 2 пъти ин витро при него и казва, че е много груб. Опитах се да го обясня на съпруга ми, ама той НЕ та НЕ! За това се обърнах към вас. Честно казано преди около 2 седмици му звънях, за да разбера дали мога да ходя при него за евентуално ин витро, отнесе се грубо. Мисля, че човек, който практикува тази професия трябва да "пипа" финно, трябва да е преди всичко психолог, да умее да предразполага пациентите си.
От прочетеното до тук в сайта разбирам, че голяма част от момичетата предпочитат Д-р Владимиров. Разгледах и сайта на центъра, в който работи.
Моля ви, кажете ми колко приблизително е сумата за ин витро! Аз съм се настроила, че няма да стане от първият път, но трябва да опитам. Миналата година бях решила да пробвам чрез НЗОК, но лекарите ни в Сливен не бяха очаровани, защото им отпускали малко направления, а аз съм щяла да им изразходя целият капацитет за месеца.
Възмутена съм! След това ми казаха, че няма да успея да се котирам за програмата пък защото нищо, че съм нямала една тръба, другата пишело в епикризата от лапароскопията, че е пропусклива!
И така, извинявам се! Просто виждам, че и вие имате същите проблеми, за това си позволявам да споделя!