Даже бих добавила, че е изключително отговорно, защото при неправилното стимулиране на тези енергийни центрове човек може и да се парализира. С това шега не бива!
Прави сте момичета, не е толкова лесно и просто да се слагат иглите.
Мисля си че Бубата го казва това с доза майтап.
е, то ако знаеш точките и си купиш иглите и сам можеш да се набодеш.... ако ти стиска.
Не казвам, че е евтино, но пък предпочитам да поверя себе си, на човек който разбира какво прави.
Ясно е че никой няма да пробва да се "боде" сам. Бубата също е решила това да го прави специалист.
Аз също проведох един курс иглотерапия при д-р Ликсов.
Цената на иглотерапията при трансфер е много, много различна от цената на една процедура иглотерапия за лечението на който и да е друг проблем.
Даже и така не е съвсем правилно да се каже, защото доктора ми е казвал, че всъщност
цената е за даден курс лечение, който може да включва 10 или 15 процедури или в случая при трансфера са 2.
В моя случай цената беше 30 лв/процедура. Всяка процедура се правеше с нови еднократни игли. И аз питах не може ли да си купя един комплект и с тях да си ме "боде", но не можело.
Че е скъпо, скъпо е. Всеки има правото на избор да реши дали иска да го приложи или не. До колкото знам е просто препоръчително и пожелателно, а не задължително да се прави след трансфер.
Виждам обаче че има много момичета които са го приложили и са успели. Аз ако стигна до инвитро със сигурност ще го приложа. Даже питах доктора ако правим инсе, дали не може да го направи, че с тези мойте проблеми с тънката лигавица... просто трябва да измолмам всичко което има шанс да увеличи успеха.
Бубата, при мен нещо нямаше голям ефект върху лигавицата ми. Разчитам обаче на думите на доктора, че ефекта от иглите ще е продължителен и напред във времето нещата ще вървят към оправяне.
Иска ми се ако можеш
в цифри да ми кажеш как се развиха при теб нещата.