Здравейте,момичета!Искам да ви кажа какво се случи през тези дни:
на 26.08-в събота,10 дни след овулацията и около 4-5 дена след като ми започна зацапването,си направих кръвен тест за бременност-излезе отрицателен.Тогава се поуспокоих,з-то бях решила вече,че е най-лошото и през главата ми минаваха какви ли не мисли.Обаче зацапването продължи и много интересно,че не е посточнно,ами имам нормално течение,изведнъж ми прицапва нещо розово-кафеникаво,после пак бяло течение-не знам.Реших,че е някакво възпаление и понеже часът при гинеколога ми беше чак след 5 дена,си самоназначих 2 дена доксициклин-2х1,за което ужасно съжалявам,наистина.Вчера вечерта много странно,започна някаква режеща болка в дясно,направо едвам заспах.Странно,защото досега усещах придърпване и неразположение в ляво?!?Тотално се обърках,но реших,че е някаква киста-нали тестът излезе отрицателен.Обаче сутринта като отидох на преглед,лекарката ми каза нещо,което ме смрази и хвърли отново в паника-толкова рано кръвният тест не можело да покаже нищо.Гледа ме на вагинален ехограф и каза,че лигавицата наматката ми е много уголемена.Ами,аз утре чакам да ми дойде...обаче тя каза,че такава уголемена лигавица можела да означава и че съм бременна.Но за съжаление това може да се каже едва при закъснение от една седмица-тогава трябвало вече да се вижда плоден сак.Ако не-съмнения за извънматочна.
Но за сега да съм си мислела само положителни неща и такива работи.Да не се притеснявам излишно,з-то за момента нищо не можело да се каже.
Аз обаче се притеснявам,з-то този доксициклин,как можах да го пия,ума ми не го побира.После това зацапване не спира,а и болката в дясно...макар че сега не ме боли.Но се ужасявам от мисълта,че трябва да чакам и ако стане нещо,не дай си боже,няма да мога да реагирам на време.
Искам да попитам:Вярно ли е наистина,това което ми каза лекарката,все пак тя е известна и с доста добра репутация.Възможно ли е толкова рано кръвният тест да не отчете?Освен това аз бях доста притеснена и забравих да попитам,обаче ако не е от бременност и от наличие на кисти-видя се че яйчниците ми са напълно чисти,от какво може да е това зацапване?А и тези болки?