0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

darkness

здравейте, момичета! досега не съм влизала в този форум, въпреки че ползвам от доста време овулационния календар в този сайт. миналият месец цикълът ми дойде на 26.07. до към 30.07. според овулационният календар тук, фертилните ми дни е трябвало да са на 5,6,7 и8-ми август. на 5.08. правихме секс с мъжа ми, но ми се стори, че малко по- късно си сложи презерватива/ обикновено го слага по средата на акта/. за капак, след като свърши, презервативът му остана в мен...
 както и да е..на 10.08., по никое време, ми дойде някакво подобие на цикъл/нещо кафеникаво, но много слабо/. това нещо продължи 2-3 дни. имах и някаква болка в десния яйчник. сега очаквах цикълът ми на 22.08, но още го няма...правих 2 теста, които са отрицателни. имам някакви симптоми като да ми дойде- болки в корема. обикновено ме болят и гърдите, но този път- не. имам главоболие, а от 2 дни и гадене...
 въпросът ми е, как си обяснявате тези аномалии?
« Последна редакция: Август 24, 2006, 14:30:56 pm от Мели »
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: въпрос...
« Отговор #1 -: Август 24, 2006, 10:58:25 am »

Направи кръвен тест /ЧХГ/

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #2 -: Август 24, 2006, 11:03:54 am »

Направи кръвен тест /ЧХГ/
това, на симптоми на бременност ли приличат? 8O странното е това прокървяване по никое време...
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #3 -: Август 24, 2006, 11:37:09 am »
Доста ме объркаха тези дати. Винаги се посочва само първият ден на менструацията.
Да видим правилно ли съм разбрала.
Идва ти на 26.07
на 10.08 -кафеникаво зацапване - това са 15 дена - има вероятност тогава да е била овулацията /или нещо друго, напр.  раничка, киста и т.н/.
Днес или утре трябва да ти дойде - по моите сметки / ако на 10.08 е била О + 14 дена ЛФ = 24.08/
Ако на 5.08 сте кексили, май няма вероятност много много да е станало чудото.
Рано е за урин.тест , но кръвният би показал.
Според мен изчакай с тестовете.
Ако има болки и зацапване - отиди на лекар.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #4 -: Август 24, 2006, 11:48:35 am »
Доста ме объркаха тези дати. Винаги се посочва само първият ден на менструацията.
Да видим правилно ли съм разбрала.
Идва ти на 26.07
на 10.08 -кафеникаво зацапване - това са 15 дена - има вероятност тогава да е била овулацията /или нещо друго, напр.  раничка, киста и т.н/.
Днес или утре трябва да ти дойде - по моите сметки / ако на 10.08 е била О + 14 дена ЛФ = 24.08/
Ако на 5.08 сте кексили, май няма вероятност много много да е станало чудото.
Рано е за урин.тест , но кръвният би показал.
Според мен изчакай с тестовете.
Ако има болки и зацапване - отиди на лекар.
според овулационния календар, трябваше да ми дойде на 22.08. чакам...
*

Ivi_123

« Отговор #5 -: Август 24, 2006, 12:38:12 pm »
Даркнес, аз съм точно в твоето положение. На 26.07. ми дойде последната М. и си чаках новата на 22ри/23ти, но още не се е появила, а цикъла ми по принцип е много точен (+/- 1 ден). Ову-то ми беше на 9ти (доказана с тест). Имам си ПМС, гърдите ми са наедрели и болезнени. От 5/6 дена вечер преди лягане доста ми се гади. Днес, обаче направих тест и беше отрицателен :( Ще изчакам още известно време и ако не ми дойде, ще направя пак. Толкова искам да е станало! Ама тоя тест днес ми срина надеждите :(
« Отговор #6 -: Август 24, 2006, 12:42:50 pm »
Даркнес, аз съм точно в твоето положение. На 26.07. ми дойде последната М. и си чаках новата на 22ри/23ти, но още не се е появила, а цикъла ми по принцип е много точен (+/- 1 ден). Ову-то ми беше на 9ти (доказана с тест). Имам си ПМС, гърдите ми са наедрели и болезнени. От 5/6 дена вечер преди лягане доста ми се гади. Днес, обаче направих тест и беше отрицателен :( Ще изчакам още известно време и ако не ми дойде, ще направя пак. Толкова искам да е станало! Ама тоя тест днес ми срина надеждите :(
мисля си, че е раничко за тестове...мен си ме боли корема и много ме боли глава. гади ми се сутрин и вечер, но го отдавам на времето
*

Ivi_123

« Отговор #7 -: Август 24, 2006, 12:49:46 pm »
И мен ме боли главата - сигурно си права, че е от времето това закъснение  :(
« Отговор #8 -: Август 24, 2006, 13:10:25 pm »
Иви здравей моя цикъл съвпада с твоя и при мен първия ден на последната М беше 26.07.2006 и още чакам да видя дали е станало чудото, но снощи се притесних защото след тоалетна на хартията имаше розов цвят.Така ми се иска да не ми дойде, дано и на теб да не ти идва.Успех

П.С. Имаш ли графика, мериш ли БТ, ако да пусни я да я видим!
« Отговор #9 -: Август 24, 2006, 13:35:57 pm »
Иви здравей моя цикъл съвпада с твоя и при мен първия ден на последната М беше 26.07.2006 и още чакам да видя дали е станало чудото, но снощи се притесних защото след тоалетна на хартията имаше розов цвят.Така ми се иска да не ми дойде, дано и на теб да не ти идва.Успех

П.С. Имаш ли графика, мериш ли БТ, ако да пусни я да я видим!
значи и при трите първият ден от последният цикъл е 26.07. съвсем малко ни е закъсняло...имате ли симптоми на пмс?
« Отговор #10 -: Август 24, 2006, 13:44:09 pm »
еми май да, главоболие, наедрели и болезнени гърди, болки в кръста и по слаби в областта на корема, апетит, отпадналост, сънливост.При вас как е?
« Отговор #11 -: Август 24, 2006, 13:44:57 pm »
колко ви е средната дължина на цикъла?
« Отговор #12 -: Август 24, 2006, 14:01:29 pm »
колко ви е средната дължина на цикъла?

очаквах да ми дойде на 22.08. обикновено трае около 4 дни. може би скоро трябва да си посетя лекарката, заради кафеникавото нещо, което получих към 10-ти...
*

Ivi_123

« Отговор #13 -: Август 24, 2006, 14:10:12 pm »
Имам графика във Fertility Friend, ето линка тук: http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php?interface=0 При мен дължината е 27/28 дни и очаквах на 22ри/23ти да ми дойде. Аз от седмица поне имам симптоми на ПМС и вече се побърквам, защото всеки ден си мисля, че ми идва - обаче тичам до WC-тo и нищо, само малко бели петна по бельото. Иначе гърдите ми са много болезнени (но те винаги са така след ову-то), гони ме някакъв страшен глад, а аз по принцип съм доста злояда и слаба, вечер ми се гади и ме заболява главата - но всичко това може да си е обикновен ПМС. Ох, дано не! Обаче днешния отрицателен тест ми уби почти надеждите :( 
« Отговор #14 -: Август 24, 2006, 14:19:10 pm »
Имам графика във Fertility Friend, ето линка тук: http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php?interface=0 При мен дължината е 27/28 дни и очаквах на 22ри/23ти да ми дойде. Аз от седмица поне имам симптоми на ПМС и вече се побърквам, защото всеки ден си мисля, че ми идва - обаче тичам до WC-тo и нищо, само малко бели петна по бельото. Иначе гърдите ми са много болезнени (но те винаги са така след ову-то), гони ме някакъв страшен глад, а аз по принцип съм доста злояда и слаба, вечер ми се гади и ме заболява главата - но всичко това може да си е обикновен ПМС. Ох, дано не! Обаче днешния отрицателен тест ми уби почти надеждите :( 
и аз имам гадни бели петна :x
Re: въпрос... (интерменструално кървене - бел.мод.)
« Отговор #15 -: Август 24, 2006, 14:43:41 pm »
Гадните бели петна мнозина са описали като ранни признаци на бременност :)

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
« Отговор #16 -: Август 24, 2006, 14:45:02 pm »
какви са тези петна, защото и аз имах ама един два дни, като кисело мляко ли са?
« Отговор #17 -: Август 24, 2006, 14:46:25 pm »
Обаче днешния отрицателен тест ми уби почти надеждите :( 

Една моя приятелка кара в момента втора бременност, като и при двата пъти тестовете след ден - два закъснение са отрицателни. Ива, надежда има и то голяма. Дано! 

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
« Отговор #18 -: Август 24, 2006, 14:58:37 pm »
Благодаря! Дано да си права  :)
« Отговор #19 -: Август 24, 2006, 18:46:34 pm »
на някоя от вас случвало ли и се е такова интерменструално кървене? на какво според вас се дължи? и възможно ли е да е индикация за бременност в моя случай? 8O