Време е и аз да напиша моята история,иначе няма тема и мнение което да не съм изчела от половин год. насам.
До преди половин год. си мислехме че сме с мъжки ппроблем, но ми откриха Хашимото или по скоро аз си го открих ,щото вече 5 гог. никой не се сети да ми изследва щитовидната.
Та февруари ми откриха завишени стойности на ТАТ и МАТ ,а хормоните и досега са си в норма с тях няма проблем.Пия метизол,сефазел .аспирин и бисогама за сърцебиене по предписание на Тодорова.
Правих изследвания при Конова и се оказа ,че имам завишени стойностои на антикардиолипина 13.4 -<10
Тъй като имам мисед преди 2.5год. след лапаро направих и генетични -и какво се оказа днес -ФАКТОР 5 ЛАЙДЕН-какво и да значи това ,хубавото ако мога така да кажа е,че ТАТ ми е вече в норма само МАТ е завишен.Другия месец съм на инвитро е Солун и ще правя вливания с това се примирих вече ,ама др. алтернатива да си бия хепарин всеки ден и ако забременея,ако е казал Господ ,9 месеца всеки ден инжекций-е те това нещо имам чувството че го сънувам,не е истина.Ковачева ми говори за хромозомен анализ нещо ама вече ме е страх да направя каквото и да е изследване.Не мога да повярвам ,че всичко това ми се случва.
Ако някой знае нещо за този фактор 5 лайден да ми пише ,а и аз къде мога да прочета нещо по въпроса.