0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: имплантиране или.......?
« Отговор #20 -: Август 24, 2006, 10:27:01 am »
аз имах имплантационно зацапване на 8-мия ден от овулация.Беше еднократно с ръждив цвят. Същия ден си пуснах кръвен тест,ЧХГ-0.Естествено си помислих,че бременност няма,но след 6 дни,чудо...ЧХГ-214.Явно хормона започва да се отделя едва след закрепянето.
Сега съм на ръба на нервна криза,дали няма отново да загубя бебчо.
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #21 -: Август 24, 2006, 11:00:20 am »
Абе жени я мислете малко как ще има имплантационно зацапване след закъснение на мензиса 8O имплантация означава закрепване на вече оплодената яйцеклетка в маточната лигавица как ще стане след закъснение на менстроацията???? Инъче аз всеки месец получавам кафеникаво-розови зацапвания преди м-то. Късмет дано вашите да не са заради предстояча менстраация.
« Отговор #22 -: Август 24, 2006, 11:06:26 am »
аз имах кафеникаво зацапване 10 дни след като ми свърши цикъла...продължи 2 дни и изчезна...
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #23 -: Август 24, 2006, 11:11:54 am »
Зацапванията може да се дължат и на хормонален дисбалас. Импалтационно зацапване не би трябвало да продължи повече от ден и то еднократно в деня. Ако БТ вие над 37 и има закъснение има голяма вероятност да е бременност, но тогава вече следва да се разчита на други методи на отчитане. След 7-8 дневно закъснение вече може да се види на узи ако има нещо ако не правят се кръвни тестове за покачване ЧХГ-то.
*
« Отговор #24 -: Август 25, 2006, 12:16:29 pm »
ми аз не издържах и си купих тест ,искам да питам ако се появи втора чертичка тя трябва ли да е наситена като първата или може да е бледа?
*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
« Отговор #25 -: Август 25, 2006, 13:19:34 pm »
Може и да е бледа, но важното е да я има :lol:.
Стисвам палците от сега и чакам да се похвалиш :crossfingers:.
Намерихме нашето синче.
*
« Отговор #26 -: Август 28, 2006, 16:33:44 pm »
Така е момичета,докато няма М надежда има.В петък направих тест,даже два защото се продаваха касета и лента .На касетата някъде около 2 мин се появи бледа но забележима втора линия.На лентата също но толкова се бях шашнала че забравих да броя 30-40 сек.Все още не съм казала на никой защото имам болки ниско долу и ме е страх че всеки момент........знаете!И понеже направих теста в деня в който трябваше да ми ...........ще опитам утре пак.Това е засега от мен !
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #27 -: Август 28, 2006, 20:51:13 pm »
Айде мила много ти стискаме палци всичко да е наред!!!!Сега гледай само да си почиваш повече...да недигаш тежести ....и след седмица на лекар!!!Успех!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #28 -: Август 28, 2006, 22:42:44 pm »
Щом има втора черта значи има бременност! Болките са нормални - може да те скъса корема от болка и пак да не ти дойде! Успех!
Матей - 1.04.2006 г