0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
имплантиране или.......?
« -: Август 22, 2006, 10:27:07 am »
Здравейте,нова съм тук и все още много неща не са ми ясни!Изчетох целия сайт и въпреки това искам да попитам-попринцип имам МЦ около 28-29.Миналея месец обаче беше 24 дни ,а този трябва да пристигне на 26,08,вчера получих странно зацапване/2-3 капки,никога досега не сам получавала такова/гърдите ми са все така напрегнати,гади ми се........незнам какво да мисля?Предварително искам да кажа 4е не съм си правила никакви изследвания!Въпроса ми е ако това зацапване е имплатационно тестът можи ли да покаже евентуална бременост !
*
Re: имплантиране или.......?
« Отговор #1 -: Август 22, 2006, 10:36:02 am »
Уринен тест може да покаже бременност най-рано след 5-7 дни.
Кръвния още утре.
Стискам палци да е имплантация.  :D
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #2 -: Август 22, 2006, 11:34:04 am »
Кои ден си от МЦ ?
*

naha

• 1474
« Отговор #3 -: Август 22, 2006, 11:37:04 am »
Ако чакаш менстроация на 26.08 няма да имаш нужната дължина на ЛФ. Нужни са ти от 12 до 14 дена ЛФ за да може да се развие евентуалната бременност и да се закрепи ембриончето. Мери си БТ. И ако ти закъснее м-то направи тест.
« Отговор #4 -: Август 22, 2006, 11:42:36 am »
С, и аз така все искам да не 4акам, да разбера по-рано, особено като имам 4-5 дена ПМС, надявам се да са признаци за бременност... Нооооо
трябва да се 4ака  :x това е.
« Отговор #5 -: Август 22, 2006, 11:49:10 am »
Ако е било инплантиране наистина са нужни поне 5-6 дни за да се закрепи хубаво и евентуално чак тогава теста за бременност ще може да се позитивира.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*
« Отговор #6 -: Август 22, 2006, 13:03:08 pm »
Малко съм се пообъркала,но ето и точните дати!Първи ден на М-28.07,очаквана дата на следваща М 24-25.08,зацапване 21.08,еднократно ,снощи ,как мислите?
*
« Отговор #7 -: Август 22, 2006, 13:35:17 pm »
Тук прочетох  че инплантирането може да стане  до 8 дни след Ову 21,08 е точно 8-9 дни след Ову така ли е или просто много ми се иска......
*
« Отговор #8 -: Август 22, 2006, 14:20:37 pm »
Сигурна ли си, че тогава си била в овулация. В смисъл проследила ли си го някак или налучкваш. Може просто да е била по-рано и наистина да е имплантация. Няма нищо невъзможно, но ще трябва да почакаш. Поне да имаш няколко дни закъснение, тогава мисли за тестове. Сега се отдай на по-приятни занимания  :lol:
*
« Отговор #9 -: Август 22, 2006, 14:35:36 pm »
Ех това чакане :roll ,но пък болките които имам ниско долу от около 30 мин,май друго казват !
*

naha

• 1474
« Отговор #10 -: Август 22, 2006, 18:32:00 pm »
лелеле аз как съм се заблудила написъла съм ти за ову че ти трябват 14 дена и изобщо не съм обърнала внимание че питаш за инплантация сорка  чак сега видях :lol:
*
« Отговор #11 -: Август 22, 2006, 23:31:05 pm »
Бих се радвала ако ми споделиш нещо за инплантацията все пак! :D
Нещичко което да ме успокои малко примерно.... :phone:
*

naha

• 1474
« Отговор #12 -: Август 23, 2006, 09:54:46 am »
Сссс така е както пише по книгите обикновено до 7-8-ми ден след ову се имплантира яйцеклетката. Това е много сложен процес и за доброто закрепяне по принцип са важни много неща. Това са неща които не могат да се повлиаят от нашето мислене, демек нищо не зависи от нас ...остава само да чакаме и... да се надяваме. Аз мисля че и да е ранна и да е късна овулацията пак си и  трябват около 7-8 дена за да се закрепи. Колко време ти остава до датата? Дано не ти доиде. :D
*
« Отговор #13 -: Август 23, 2006, 10:10:21 am »
Oчакваната дата на М е утре или вдруги ден.......ох незнам вече,а дали можш да ми дадеш малко повече инфо по този въпрос.Ову си го следя само по календара та зацапването започна 9 дни след него.Уф надеждата този месец е по голяма именно заради това зацапване ,което м/у другото не е еднократно вчера също имах този път обаче не кафеникаво ,а розово. :roll:
« Отговор #14 -: Август 23, 2006, 13:50:10 pm »
Ssss имаш ли графика, пусни я да я видим...защото и аз като теб чакам...
« Отговор #15 -: Август 23, 2006, 13:51:01 pm »
А БТ мериш ли?
*
« Отговор #16 -: Август 23, 2006, 14:12:17 pm »
не меря БТ,разчитам/от следващия вече не/ на Ову календара и симптомте всеки месец /за Ову-чуствителност и подуване на гърдите/,които м/у другото разбрах 4е са и симптоми на киста например.А дали има връзка цвета на неменструалното кървене,защото при мен се промени?Случвало ли ти/ви/ се е?Побърквам се вече......
*
« Отговор #17 -: Август 24, 2006, 09:07:09 am »
Надявах се че може и да имплатационно зацапване,но то продължава вече четвърти ден.Все така розово,ако на някой му се е случвало нека сподели.Нормално ли е ,какво трябва да значи?Благодаря ви момичета.........
« Отговор #18 -: Август 24, 2006, 09:13:16 am »
Здравей Ssss, и аз като теб чакам, вчера ми беше трети ден от закъснението и така се надявах, но снощи след тоалетна имаше бледо розово на хартията.Не знам какво да си мисля и аз.Така ми се иска да не е М, но ще видим днес как ще се развият нещата, а сутринта БТ ми беше 37,1, ако това има някакво значение изобщо.Незнам възможно ли е да се наблодава имплантационно зацапване три дни след като ти закъснява.Ако някой може да ми отговори, моля!
*
« Отговор #19 -: Август 24, 2006, 09:38:20 am »
gery-mur ,изчетох целия форум и никъде не намерих този отговор кога всъщност следва импл.зацапване преди закъснението или след това,колко време продължава то.....абе обичайните въпроси.Като не претендирам за голяма компетентност по въпроса за БТ,твоята мисля че е дост.висока а има и закъснение.Ще стискам палци за теб и много ,много ще се моля за теб,за мен и за всички момичета тук.Дано стане и не се наложи да чакаме дълго!!!!!!