0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

търся добър специалист
« -: Август 21, 2006, 16:16:34 pm »
Здравейте, моя приятелка от доста време има проблеми със забременяването. Ходила е при различни лекари, вече два пъти е правила инвитро. Но за съжаление през втория месец винаги е загубвала бебебто. Сега иска да пробва за последно. Тя е вече на 44г. и не е от София.
Сега се е свързала и ходи на консултации при д-р Методий Генов завеждащ отделение за стерилитет в 1-ва АГ "Света София".
Моля Ви , ако някой има отзиви за този доктор, да ми пише. Ако сте посещавали други лекари специалисти в областа бихте ли ме информирали за тях.
ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ!!!!
*
Re: търся добър специалист
« Отговор #1 -: Август 21, 2006, 17:23:18 pm »
Здравей!
За Генов.....не знам. Не бих му се доверила.
Там, където аз бих я посъветвала да отиде е центъра на д-р Владимиров. Сайта е www.ivf.bg
Дано да успее!

« Отговор #2 -: Август 21, 2006, 18:07:40 pm »
Здравей петя2, аз също споделям мнението на via .Не те съветвам да ходите при него.Той ми откри много завишени антиспермални , антиовуларни тела, които ги "излекува" със зеленото чудо на амазония( продавано от него). Същият този доктор твърдеше, че + резултат на тест за бременност не може да е резултат от поставения ми прегнил( имам инсеминация при него).
По това време открих форума и получих много информация за това, как трябва да е направена една АРТ процедура.Сега ходя при д-р Владимиов и съм много доволна. Оказа се, че антителата са в норма и нае сен ще правя инвитро.
Надявам се да ти бях полезна :balk_602:
« Отговор #3 -: Август 22, 2006, 08:14:51 am »
Петя,
Генов не ми е бил лекуващ доктор, но съм оперирана в Св. София, а и дълго време съм лекувана там. Категорично не препоръчвам болницата като цяло. Голяма мизерия и ужасни санитарки в отделението /с две изключения/. Моето скромно мнение е, че приятелката ти трябва да отиде в специализирана клиника по стерилитет. Тук момичетата препоръчват две от клиниките, нека опита там.

lb2f
« Отговор #4 -: Август 23, 2006, 10:46:31 am »
От февруари до юни т.г. бях пациентка на този лекар; беше ми препоръчан горещо от моята гинеколожка (обикновена), на която имам голямо доверие. Няма да давам оценка на работата му - добър или не толкова добър лекар, нямам право на това, само ще обърна внимание на следните неща:
1. направи ми цветна снимка, без преди това да ми се направи микробиология (последната мб беше правена 5 мес. преди снимката)
2. настоятелно и твърдо докторът смяташе, че няма нужда от разширена спермограма.
3. без да ми е следена овулация - дали действително имам такава, и без да смята че има нужда от следене искаше да ме стимулира с Клостил... смяташе, че докато го пия няма нужда да ме следи на ехографа, но да дойда, ако искам - щом искам на 5-и ден.
4. искаше да ми прави инсеминация, без изследване мб, смяташе, че съм чиста, нямам нужда, но щом аз настоявам.