0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте.Искам да попитам нещо,ако някой може да ми каже.9 дни имам до цикал,а от 3 дни изпитвам странна слаба болка в областа на яй4ниците.Не съм изстинала със сигорност.Не пия никакви лекарства,за сега опитите за бебе са едва от няколко месеца.Благодаря на вси4ки предварително.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: имам странна болка в областа на яй4ниците
« Отговор #1 -: Август 20, 2006, 19:35:42 pm »
Консултирай се с лекар. Причината може да е в пикочо-половата система, но може да е и нещо друго. Каквото и да кажем, само ще гадаеме, а това не е редно :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #2 -: Август 20, 2006, 22:32:20 pm »
Само да вметна - яйчниците не болят при настинка.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
« Отговор #3 -: Август 20, 2006, 23:40:09 pm »
Ами щом болката ти е от преди три дни,а имаш девет дни до М..значи ,ако ти е по-кратък цикъла може да е от пукане на фоликул например.  :? Но може и да е от някаква инфекция на пикочно-половата система ,както и от много други неща.Както е писала denis ,само можем да гадаем.
При мен болки в яйчниците има по-време на Ову ,но са обикновенно само от едната страна.
« Отговор #4 -: Август 20, 2006, 23:44:53 pm »
От двете страни е,слаба е ,но по4ти постоянна.
*
« Отговор #5 -: Август 21, 2006, 16:29:58 pm »
    Иве, такава болка може да се дължи и на проблеми с червата. Преди пет години ми се появи такава и на мен. Джипито ми постоянно ме пращаше на гинеколог, а там все ми казваха, че няма проблеми.Оказа се колит и язвичка на дванадесетопръстника.
    Дано при теб да си е от овулацията и да няма проблеми!Но ако болката продължава, а гинеколозите не открият някаква причина, консултирай се и с гастроентеролог.Само лекар може да установи причината.Успех и късмет!
Проблемът е възможност да покажеш на какво си способен.
« Отговор #6 -: Август 21, 2006, 17:30:52 pm »
Благодаря за информацията,за щастие от снощи ве4е не ме боли.надявам се да не се повтаря.Благодаря за вниманието.
« Отговор #7 -: Август 21, 2006, 17:31:41 pm »
А блоката постоянна ли беше?

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
« Отговор #8 -: Август 21, 2006, 20:24:58 pm »

Знам ,че при ову понякога болят яйчниците,но този месец аз уж нямам ову при фоликулометрията се оказа,а при полов контакт болката ми беше мн.силна.Дори се наложи да спрем и аз се питам -нормално ли е,
« Отговор #9 -: Август 21, 2006, 23:29:12 pm »
болката беше по4ти постоянна,но слаба и определено бе6е след овулациа - така съдя по температурата.