0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

bademcheto

Може ли да ме посъветвате
« -: Август 19, 2006, 19:56:09 pm »
Здравейте,
незнам каво да направя. От 3-4 месеца правиме опити за бебче. Предходния месец имах всички симтоми на бременна жена, направих тест за бременност и нищо само една чертичка. :( Този месец цикълът ми е по-кратък от обичайното. И отново ми се повръща, не ми се пие кафе и с цигарите съм на моменти. Използвам овулационния календар на нищо, получавам разминавания/вярна не си меря температурата/. Незнам какво да предприема освен да отида на лекар. Моля Ви дайте ми съвет :(
Re: Може ли да ме посъветвате
« Отговор #1 -: Август 19, 2006, 20:19:14 pm »
Рано е да мислиш за проблем. Ще стане. Наслаждавай се на любовта  :D
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #2 -: Август 19, 2006, 20:27:00 pm »
Мила първо 3-4 месеца не е много време.....така че за сега нямаш никакво основание за притеснение!
Но хубаво е да си засечеш ову!Може с тест или най-сигурния начин е фоликулометрия!овулационния календар приблизително показва кога са най-подходящи дни.......но не е най-сигурния метод!Можеш да имаш и по-ранна или по късна ову!
Защо  поне не си мериш БТ .....така по лесно ще се ориентираш! :D

« Отговор #3 -: Август 20, 2006, 03:29:53 am »
И ние горе-долу от толкова време правим опити за бебчо, а него все още го няма, но не се притеснявам, знам, че ако след 2 год. упорито "работене" по въпроса не се получава, едва тогава трябва да се помисли за помощ. Сестра ми "успяха" на 7 месец, така че не се отчайвай мила, ще стане!  :bighug:

« Отговор #4 -: Август 20, 2006, 07:29:24 am »
знам, че ако след 2 год. упорито "работене" по въпроса не се получава, едва тогава трябва да се помисли за помощ.
След година. Зависи и от възрастта на двойката, по-специално на жената.