За действието на пурегон-а намерих това (във форума, пък и в брошурите); 4е някои страни4ни ефекти се дължат на:
"...която е пряк резултат от повишената секреция на слуз от цервикса (шийката на матката).
Дефекти на лутеалната фаза (недостатъчно производство на прогестерон от жълтото тяло, който да подготви ендометриума за имплантация) също се свързват с прилагането на гонадотропинова терапия."
Зна4и едно от действията му е да активира хормоните, които подобряват действието на яй4ниците и секретирането на слузта- затова ми го е предписала сигурно, затова и ми каза 4е ще повторим посткоит. тест след това, за да видим има ли подобрения на действието на слузта.
Зай4е, много ти благодаря за съдействието, за изследванията на мъжа ми пък и моите - вси4ко и при лекарката, ние се местихме , уж класифицирах и опаковах вси4ко както трябва, но не намирам копията , които имахме.
Пък за гинеколожката си - вярвам и , просто се паникиуосах малко, тя е едно от светилата тук, но не само затова. В4ера ми каза например
4е ще направим каквито процедури трябва, но нито тя, нито аз, нито техниката решава дали ще забременея, това си е божия воля.
въпреки цялото и знание и авторитет, не ме баламосва, не ме подиква към каквото и да било решение - искрена е и толкова допломати4на (не вярвам 4е е само от това 4е е еврейка, но има душевност + знанието и това за мен е най-ценно
). Добре 4е я намерих ина4е както съм дале4е и сама, щеше да ми още по-друдно да премина през изпитанията...