0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
iskam da popitam /овулация/
« -: Август 18, 2006, 15:01:35 pm »
Zdraveite.Iuni mesec menztruaciata mi doide na 13.Iuli sa6to na 13,no avgust na 14. Niakoi bi li mi prognozira v koi to4no den mi e ovulacuata sega.Po moia kalendar se pada na26,27,28,29 avgust,a po edin drug[pak v sa6tiat sait se pada na 30. Kak da razbera v koi den to4no?Predvaritelno vi blagodaria za otgovora.
Пиши на кирилица
« Последна редакция: Октомври 03, 2006, 21:59:35 pm от Lali »
Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат
Re: iskam da popitam
« Отговор #1 -: Август 18, 2006, 17:43:58 pm »
Ако приемем, че ти е последата на цикъла, което е много вероятно, значи 29-ти ми се струва добър ден! Но ако искаш по-голяма сигурност, купи си тестове за овулация!
Матей - 1.04.2006 г
« Отговор #2 -: Август 18, 2006, 20:40:13 pm »
За съжаление няма как да прогнозираме. При всеки е строго индивидуално. Може да ти се падне на 14-я ден (както е уж стандартно в идеалния случай),може по-рано или по-късно......както е казала venus_melena по-добре си вземи тестове за овулация или направи фоликулометрия.
УСПЕХ :)
« Последна редакция: Август 18, 2006, 23:51:26 pm от BLACK_ROSE »
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #3 -: Август 18, 2006, 20:54:05 pm »
Можеш да си мериш БТ....можеш да ползваш тестове за ову,...но май-сигурния начин е да си направиш фоликулометрия!!!!!!
С фоликулометрия хем ще разбереш как е лигавицата на матка!
Успех! :D
*
« Отговор #4 -: Август 22, 2006, 23:02:03 pm »
много ви благодаря на всички :P
*
« Отговор #5 -: Август 26, 2006, 14:17:32 pm »
здравейте.исках да ви кажа че във вторник съм на преглед при Д-ор С.Геориев.Дано всичко е наред.
*
« Отговор #6 -: Август 29, 2006, 22:21:54 pm »
днес бях на лекар.Решихме да започнем по ред.Първо истинска спермограма с заедно с нея моите хормони.Дано не се стигне до проверка на тръбите.
*
« Отговор #7 -: Август 29, 2006, 23:29:27 pm »
Успех, ruru! :crossfingers:  :)
Стискам палци всичко да ви е наред!
*
« Отговор #8 -: Август 30, 2006, 11:47:55 am »
благодаря ти много.Дано наистина.Доктора в тях се съмнява и каза че ште се наложи да стимулира яйчниците-до колкото аз разбрах.
« Отговор #9 -: Август 30, 2006, 21:45:24 pm »
И аз ти стискам палци и на ръцете и на краката  :balk_103: :balk_602: :smiley_abxb:

« Отговор #10 -: Август 30, 2006, 23:13:25 pm »
А, късмет де,пожелавам ти го от сърце,миличка,и да не ни забравиш.Целувки.
« Отговор #11 -: Август 31, 2006, 05:39:07 am »
Да ни информираш,имам предвид.

:bighug: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #12 -: Август 31, 2006, 10:22:10 am »
днес бях на лекар.Решихме да започнем по ред.Първо истинска спермограма с заедно с нея моите хормони.Дано не се стигне до проверка на тръбите.
Миличка, нали си чела вече, че е желателно да се проверят тръбите преди да се започне стимулация - ако не си, прочети преди да започнеш да пиеш лекарства!
 Успех и пиши!
*
« Отговор #13 -: Август 31, 2006, 16:24:48 pm »
Благодаря на всички ви за това че сте съпричастни към моите проблеми.Докторът ми каза че първо ще видим как са хормоните ми.Ако са добре следва проходимост на тръбите.Ако и те са добре преглед на малкият таз с най накрая Peastica tuabe.това не знам какво е.някой ще ми каже ли?Хормоните ще ги изследваме в лаборатория CIBALAB.И накрая искам да пожелая на всички ви да сте здрави,да сте щастливи и много скоро да получим това,за което се борим- по един мъничък,сладък бебишок.
*
« Отговор #14 -: Септември 03, 2006, 23:32:07 pm »
Здравейте.в сряда сме на спермограма,но исках да ви питам нещо друго.От 4 години си правя вагинални промивки с тантум роза и няколко пъти с вода и йод.Възможно ли е това да е попречило на забременяването ми?Имам и друг въпрос-почти винаги когато си стисна зърната от тях излиза някаква кремообразна течност.На какво може да се дължи?
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #15 -: Септември 04, 2006, 06:40:01 am »

Принципно вагиналните промивки /освен ако не са ти предписани от гинеколог, макар че пак съм с резерви/ не са желателни.
Вместо да превиш йодни промивки - има едни вагинални глобули Бетадин , а има и Брауновидон .

Като си изслевдваш Пролактина, ще стане ясно дали имаш проблем със секрета от гърдите. Ако толкова те притеснява - обърни се към мамолог.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #16 -: Септември 04, 2006, 08:05:05 am »
Здравейте.в сряда сме на спермограма,но исках да ви питам нещо друго.От 4 години си правя вагинални промивки с тантум роза и няколко пъти с вода и йод.Възможно ли е това да е попречило на забременяването ми?Имам и друг въпрос-почти винаги когато си стисна зърната от тях излиза някаква кремообразна течност.На какво може да се дължи?
При опити за бебе всякакви промивки са противопоказни.
 За гърдите- само това че проверяваш дали пак ще се отдели секрет / коластра/ от гърдите ги стимулира да отделят секрет.Колкото повече опитваш толкова повече ще започне да се отделя. Просто не го прави повече.
Ако те притеснява нещо свързано с гърдите - консултирай се с мамолог.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #17 -: Септември 04, 2006, 12:43:47 pm »
Ако питаш мен, нормален секрет от гърдите няма. Покажи това не лекуващия ти, а той ще прецени дали ще ти пуска пролактин или ще те прати направо за изследване.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #18 -: Септември 04, 2006, 16:50:31 pm »
Задължително изследвай пролактин и хламидии!!!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #19 -: Септември 04, 2006, 19:11:57 pm »
Цитат
Задължително изследвай пролактин и хламидии!!!

Хламидията пък какво общо има с галактореята?!?