0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: iskam da popitam
« Отговор #20 -: Септември 04, 2006, 20:57:20 pm »
мерси за отговорите.Сега като ми дойде около 14 на 5 ден ще правя хормонални-LH,FSH,Prolaktin,Estradiol,Progesteron,Testosteron i DHEA-s.Ма защо пролактина ще го правим на 5 ден като трябва на 7[мисля след доказана ов не знам].
Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат
*
« Отговор #21 -: Септември 04, 2006, 21:06:24 pm »
ruru, прогестерона се прави седем дни след доказана овулация, а не пролактина.

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #22 -: Септември 04, 2006, 21:30:52 pm »
Пролактинът може да се прави по всяко време на цикъла. Прогестеронът се изследва два пъти: един път 3-5 ден от началото на цикъла  и втори път 7 дни след овулация.
*
« Отговор #23 -: Септември 04, 2006, 21:46:55 pm »
Да обаче доктора ми каза да направя всички в 5 ден.Не знаем кога ми е ов,защото на 16-ят ден ходих на преглед и фм и каза че фоликулът ми е много малък-0,45мм при положиние че последният ми цикъл беше 32 дни,и той предполаге че е заради хормоните.Два пъти ми идва на 44,45 ден,а иначе интервала ми е 33-35 дни
*
« Отговор #24 -: Септември 07, 2006, 21:53:58 pm »
привет.вчера правихме спермограма в клиниката на Щерев.резултатите са нормални.бях на преглед при акушер-гинеколог Милка Йонкова[много е стабилна] и тя видя доста голям фоликул,който трябва да се спука всеки момент.даде ми да пия дуфастон след като и казах за кремообразната течност от гърдите.тя каза че може би ми е висок някакъв хормон.Е,дано този път стане бебишока
*
« Отговор #25 -: Септември 23, 2006, 15:05:17 pm »
 :PЗдравейте.Ето ме пак.Исках само да ви кажа че в понеделник ще правя хормоналните.Когато станат веднага ще ви ги покажа за мнение.Целувам ви
*
« Отговор #26 -: Октомври 03, 2006, 14:21:31 pm »
Хормоните са ми ок обаче ми откриха хламидия 1:64