Амиииииииииии,
ето я
http://www.fertilityfriend.com/home/79f22Дойде и моят ред да се похваля.
Последно вчера бях на лекар и освен пулсациите вече си имаме ръчички, краченца и започнало да се образува мозъче.
Да ви разкажа как стана. Общо взето и аз не разбрах как. Първо да кажа, че аз съм със СПКЯ, а мъжа ми е с 8% морфология, два месеца го тъпках с фолиева киселина и вит Е, а аз отказах цигарите на 5 февруари.
Няма да казвам, че беше в цикъл, в който най-малко съм очаквала, но беше определено един от тези, в които не съм очаквала.
Последна менсруация 22 май. На 16-и ден от цикъла нито един доминантен фоликул. Още на същия ден спрях билките за забременяване, които пиех към 2 месеца. Бях пила няколко дни Витекс и него спрях с намерението да го почна на чисто в новия цикъл. Абе зарязах всичко, освен температурата и фолиевата киселина разбира се. Започвах да обмислям планове, какво да правя от тук нататък.
Дойде ден 41-ви, нито овулация, нито нов цикъл, реших да си намеря изостаналия Утрогестан от миналата година и да пия по 1 на ден, защото имах само един цял блистер и още малко от втория, с цел да предизвикам кървене. Съвсем случайно съм налучкала започването на приема с може би овулацията ми, която определено не разбрах, че е настъпила - нямах грам видима цервикална слуз, нито белтъкообразна, нито кремообразна - никаква. И така пия аз хапчета и меря температура. Една седмица след овулацията започна странно да ме придърпва матката и да ме наболяват гърдите. Започнах да се надявам отново за бебче, но си мислих , че по-логично ще е да е от Утрогестана. Точно тогава четях някаква тема във форума за късна овулация и негодни яйцеклетки, а моята все пак 42-и ден, което въпреки непредсказуемите ми цикли, беше нещо съвсем "откачено".
Дойде ден 15-и след овулация. За мое най-голямо очудване температурата беше все още висока. Направих си тест Блу дрийм /най-евтиния, който имаха в аптеката/ и за още по-голяма моя изненада на 30-тата секунда се появи така чаканата втора чертичка, която виждам за пръв път в живота си.
И започнаха страховете...
Това се сещам вмомента за моето неочаквано забременяване.
P.S. А най-интересното да ви кажа, някъде февруари-март ми мина идеята, че ако забременея ще е юни месец, защото бебето да се роди около рожденните дни на мен и мъжо /аз съм на 21-ви, той на 30 март/. Даже толкова си бях повярвала, че ми беше станало като фикс идея. Дали си предсказах или си повлиях - незнам. Е, бебето е заченато на 2 юли /малките храбри плувци са чакали три дни Принцесата/. Според овулацията ми, терминът е 25 март.
Пожелавам всички да дойдете в най-скоро време в темата за 2007-а.