0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Амиииииииииии,
ето я  http://www.fertilityfriend.com/home/79f22

Дойде и моят ред да се похваля.
Последно вчера бях на лекар и освен пулсациите вече си имаме ръчички, краченца и започнало да се образува мозъче.

Да ви разкажа как стана. Общо взето и аз не разбрах как. Първо да кажа, че аз съм със СПКЯ, а мъжа ми е с 8% морфология, два месеца го тъпках с фолиева киселина и вит Е, а аз отказах цигарите на 5 февруари.
Няма да казвам, че беше в цикъл, в който най-малко съм очаквала, но беше определено един от тези, в които не съм очаквала.
Последна менсруация 22 май. На 16-и ден от цикъла нито един доминантен фоликул. Още на същия ден спрях билките за забременяване, които пиех към 2 месеца. Бях пила няколко дни Витекс и него спрях с намерението да го почна на чисто в новия цикъл. Абе зарязах всичко, освен температурата и фолиевата киселина разбира се. Започвах да обмислям планове, какво да правя от тук нататък.
Дойде ден 41-ви, нито овулация, нито нов цикъл, реших да си намеря изостаналия Утрогестан от миналата година и да пия по 1 на ден, защото имах само един цял блистер и още малко от втория, с цел да предизвикам кървене. Съвсем случайно съм налучкала започването на приема с може би овулацията ми, която определено не разбрах, че е настъпила - нямах грам видима цервикална слуз, нито белтъкообразна, нито кремообразна - никаква. И така пия аз хапчета и меря температура. Една седмица след овулацията започна странно да ме придърпва матката и да ме наболяват гърдите. Започнах да се надявам отново за бебче, но си мислих , че по-логично ще е да е от Утрогестана. Точно тогава четях някаква тема във форума за късна овулация и негодни яйцеклетки, а моята все пак 42-и ден, което въпреки непредсказуемите ми цикли, беше нещо съвсем "откачено".
Дойде ден 15-и след овулация. За мое най-голямо очудване температурата беше все още висока. Направих си тест Блу дрийм /най-евтиния, който имаха в аптеката/ и за още по-голяма моя изненада на 30-тата секунда се появи така чаканата втора чертичка, която виждам за пръв път в живота си.
И започнаха страховете...

Това се сещам вмомента за моето неочаквано забременяване.

P.S. А най-интересното да ви кажа, някъде февруари-март ми мина идеята, че ако забременея ще е юни месец, защото бебето да се роди около рожденните дни на мен и мъжо /аз съм на 21-ви, той на 30 март/. Даже толкова си бях повярвала, че ми беше станало като фикс идея. Дали си предсказах или си повлиях - незнам. Е, бебето е заченато на 2 юли /малките храбри плувци са чакали три дни Принцесата/. Според овулацията ми, терминът е 25 март. :lol:

Пожелавам всички да дойдете в най-скоро време в темата за 2007-а.

:kiss: :hug2: :balk_2: :bfp1: preggo  :sbabygirl: :babyboy: :babbycarrage::bighug:
« Последна редакция: Август 18, 2006, 17:15:49 pm от wassilena »
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
Re: Ще ми погледнети ли графиката?
« Отговор #1 -: Август 18, 2006, 12:24:10 pm »
ех, Васинкааа, браво на вас :D
спокойна и романтична бременност ти желая и да се пазиш!
онзи ден тормозих някой за теб, че вече ти е крайно време :D
много целувки!
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #2 -: Август 18, 2006, 12:35:01 pm »
ЕЕЕЕ, майно дебнах, те дебна те!!!
Кво да ти кажа - ВСИЧКО НАЙ-НАЙ, много се радвам за тебе, ама много. Дали заради тва че сме съгражданки или за тва че сме от много време тука - незнам, ама ... Желая ти най леката и щастлива бременност!
Целувки, прегръдки ...  :bighug:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #3 -: Август 18, 2006, 12:41:38 pm »
Прекрасна новина!!! Дай боже всички да върви добре оттук нататък. Лека бременност, здраво и красиво бебе!!!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
« Отговор #4 -: Август 18, 2006, 12:43:07 pm »
Ааааааааааааа, престрашила се най-накрая :lol: :lol: :lol:
Ами каквото имах ти го казах, но все пак - пожелавам ти възможно най-безпроблемната бременност и едно прекрасно бебче :bighug: :kiss: :babbycarrage:
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #5 -: Август 18, 2006, 12:45:27 pm »
Уникална графика :D
Честито, Васенце!
Спокойна и красива бременност и най-здравото бебе за Благовещение!

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
« Отговор #6 -: Август 18, 2006, 12:46:52 pm »
4ЕСТИТО ВАСИЛЕНА!
То4но в4ера или оня ден се 4удех как това мило моми4е намира сила да слага ленти4ки на забременелите моми4ета, при толкова 4акане на нея да и се  слу4и поне веднъж!
 А то милото моми4е било бременно  :lol: :lol: :lol:
« Отговор #7 -: Август 18, 2006, 12:47:14 pm »
Мила Васи, определено беше ти вече ред да се похвалиш :D
Новината е чудесна, графиката и съвпадението на утрогестана с лутеалната фаза - едно хубаво чудо :D
Мислех си аз често, че ти е ред на теб :D

Много много се зарадвах на хубавите ви вести и ви желая спокойни и прекрасни месеци бременност до термина :D
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #8 -: Август 18, 2006, 12:48:26 pm »
EEEEEE!
Прекрасна новина! Страшно се радвам за вас - ред ти беше и ти се падаше

Много ти се радвам. Ама много много :balk_21: :balk_21:
В очакване ....
Re: Ще ми погледнете ли графиката?
« Отговор #9 -: Август 18, 2006, 12:49:58 pm »
Честито, Василенка!  :balk_9:
Прекрасна новина. Лека и успешна бременност!
« Отговор #10 -: Август 18, 2006, 12:50:57 pm »

Страхотна новина
Ей на това му се вика денят ти да започне хубаво.....
Гледам тема за графика в дългоочаквана -
викам си пак ли някой е объркал
Да, ама не.....много се радвам за теб
Желая ти леки и безпроблемни месеца.
Наслаждавай се на бременността,
в очакване на малкото слънчице
« Последна редакция: Август 18, 2006, 13:23:15 pm от BLACK_ROSE »
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #11 -: Август 18, 2006, 12:55:18 pm »
Мила wassilena :balk_21:,много се радвам за вас! :smiley_abxb:
Желая ти леко бременеене :cloud9:,и бебе като слънчице! :sunshine:
                          :grouphug2:
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
« Отговор #12 -: Август 18, 2006, 13:00:54 pm »
Честито, Васи и дано повлечеш крак!!! :P :P :P

*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #13 -: Август 18, 2006, 13:03:05 pm »
Честито миличка Васи,желая ти много спокойна бременност и здраво бебе!
<br />
*
« Отговор #14 -: Август 18, 2006, 13:03:43 pm »
Ееееееееееееееей Василенке :) Браво, браво! Слагай лентата веднага в отговорните ти теми да те имаме и ние на отчет :) не само ти нас :)
Много те прегръщам и целувам :) Абе тъкмо оня ден се чудих тва момиче де се е покрило, а тряяяяяяяяяябваше да се сетя! :)
Лека бременност, съкровище, и напролет най-хубавото бебе :)
*
« Отговор #15 -: Август 18, 2006, 13:20:28 pm »
Айде и аз да се разпиша, казах ти аз че не е от значение колко късна е овулацията, важното е да е качествена и годна за оплождане яйцеклетката. Мила ми Василенке, все пак се сбъдна това за което се молихме преди повече от година, бременни горе долу по едно и също време. Вени ни изпревари, но пък тя поведе хорото . . .  :lol: :lol: :lol:
и то какво хоро само stork-boy  stork-girl  stork-boy  stork-girl  stork-boy  stork-girl

Айде леко бременеене и да родиш хубава пухкава красавица.
« Последна редакция: Август 18, 2006, 13:23:22 pm от Nadin74 »
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

« Отговор #16 -: Август 18, 2006, 13:27:19 pm »
Василена ЧЕСТИТО!
Много хубава новина! Желая ти лека и безпроблемна бременност! :balk_47:
*
« Отговор #17 -: Август 18, 2006, 13:29:20 pm »
Браво на вас, леле колко се изкефих като те прочетох :D
Честито мила, пожелавам ти най, ама най-леката бременост и да не усетиш как ще минат следващите 7м. и да гушкаш малкото сладко бебче през март :D
Ако искаш вярвай, но преди седмица си мислех, че си бременна, не за друго, просто няколко дни не бях те "виждала" из форума и това беше първата мисъл, която ми мина през ум :D
« Отговор #18 -: Август 18, 2006, 13:32:47 pm »
...
Ако искаш вярвай, но преди седмица си мислех, че си бременна, не за друго, просто няколко дни не бях те "виждала" из форума и това беше първата мисъл, която ми мина през ум :D
Причината е, че бях на море въпреки, че някои ме обявиха луди, но питах няколко доктора и всичките ми разрешиха да ходя на море. Даже когато ми се гадеше водата ми връщаше силичките. Така че какво да ви кажа, на който му се ходи на море да рискува. :D
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

« Отговор #19 -: Август 18, 2006, 13:37:43 pm »
ЧЕСТИТО ВАСИЛЕНА!!!!!!!!!!!
МНОГО, МНОГО се радвам за теб! Сега само спокойствие и положителни мисли, а на пролет най-сладкото бебе! Прегръщам те силно!  :bighug: