0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Закаснение и 2 отрицателни теста
« -: Август 18, 2006, 00:31:31 am »
Здравеите на всички момичета.Имам една питанка към вас.По принцип ми е редовен цикала,наи много с един,два дни да закаснее.Сега обаче ми закаснявя с 1 седмица.На 2 ден от липсата му направих тест-беше отрицателен.Възможно ли е да е било рано за тест и да има бременност,или пък е повлияло това,че бях на почивка???
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: Закаснение и 2 отрицателни теста
« Отговор #1 -: Август 18, 2006, 07:21:39 am »
За по-сигурно направи още един тест! :DПри някои момичета урин.тест.  ......отчитат доста по късно!Успех и пиши как са нещата! :D
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #2 -: Август 18, 2006, 07:44:40 am »
Направи кръвен тест /ЧХГ/ Дано да е станало  :D

На въпроса ти - да, може да си бременна /въпреки, че теста е отрицателен/, но може и овулацията да е била по-късно и съответно по-късно да ти дойде М, може дори цикълът да е ановулаторен.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #3 -: Август 18, 2006, 10:06:11 am »
Да ще изчакам още малко,и ще повтория теста.Благодаря ви момичета,ще пиша какво е станало :bighug:
« Отговор #4 -: Август 22, 2006, 12:02:16 pm »
Здравей Амалия, какво стана с теб, защото и на мен ми закъснява с два дни и се чудя да правя ли тест или е рано......
*
« Отговор #5 -: Август 22, 2006, 12:15:38 pm »
Здравеи Gery-mur :DПри мен още не се знае,чакам.Все още не ми идва,вече 12 дни.Освен тези два тесте на 2 ден от закаснението на 6 ден пак правих и пак беше(-).Вече незнам и аз какво да правя.То при всеки е различно.Ти иначе как се чувстваш,имаш ли съмнения.Пеши как е при теб и ако правиш тест дано :bfp1:
« Отговор #6 -: Август 22, 2006, 12:47:42 pm »
По принцип се чувствам добре, гърдите ми наедряха и ме болят, хапвам си добре, надявам се да е станало, но не знам да правя ли тест.При мен закъснението е все още два дни. Постарахме се достартози месец и ми се иска да е станало. Дано  и при теб да е така.Пожелавам ти две чертички скоро...А каква ти е БТ след като ти закъснява?
*
« Отговор #7 -: Август 22, 2006, 12:53:55 pm »
Да ти кажа не съм я мерила.Аз се чудя дали да вярвям на тези тестове,дали наистина са вярни.Незнам какво да ти нажа ако искаш опитаи с един тест,или изчакаи още малко.Пожелавам ти от всесърце да е положителен резултата.Пиши каво е станало :)
« Отговор #8 -: Август 22, 2006, 13:03:28 pm »
Ти кога ги правиш тестовете, сутрин или няма значение?
« Отговор #9 -: Август 22, 2006, 13:14:56 pm »
Най-добре е да се правят с първа сутришна урина. Но все пак във всеки тест за бременност има упътване, кога е най-добре да се направи.
Гери, виждам от графиката ти, че днес ти е 28 ден. Колко дни ти е цикъла?

Успех!
*
« Отговор #10 -: Август 22, 2006, 13:28:24 pm »
Виждам че си говорите за закъснения и реших да се включа защото при мен има нещо подобно. От април на сам ми се оформи цикъл към 30 дена- идваше ми на 31 и изеднъж този месец трябваше да ми дойде на 17-ти и не дойде , днес е 36 ден , бях на лекар , пия Оргаметрил-2*1 цяла седмица и ми казаха че на много жени заради горещото време им закъснява така И да попитам наистина ли заради горещото време може да не ти дойде на време или да търся по серизно причини ???  :? 8) :o
« Отговор #11 -: Август 22, 2006, 13:34:23 pm »
Цикъла ми е 26дни.
« Отговор #12 -: Август 22, 2006, 13:37:54 pm »
fanta_21, ти прави ли си тест щом ти закъснява...
« Отговор #13 -: Август 22, 2006, 13:50:04 pm »
Цитат
Цикъла ми е 26дни

Гери, защо не си направиш тест. В упътването им пише, че засичат след ден закъснение. Другата възможност е да ти е била по-късно овулацията. За съжаление не си си мерила БТ целия цикъл и не може да се каже, кога е била. Утре сутринта може да напишкаш едно тестче. Дано да се е получило този месец.

Успех!
*
« Отговор #14 -: Август 22, 2006, 21:31:32 pm »
Гери аз ги правих следобяд,но на тях пише по всяко време на денонощието.Направи си един тест утре.Да пишеш какво е станало и успех :)
*

adi

• 7710
« Отговор #15 -: Август 22, 2006, 21:42:14 pm »
Момичета най-сигурния резултат дава кървен тест!!!!!Когато го правих в София резултата излезна след 2 часа!
Айде стискам палци и за двете ....скоро да ни напишете хубави новини!
« Отговор #16 -: Август 23, 2006, 09:20:20 am »
Момичета, вече трети ден откакто ми закъснява.Тази сутрин си направих теста и .........отрицателен!Не знам какво да си мисля, БТ и тази сутрин ми е 37,1.
*

adi

• 7710
« Отговор #17 -: Август 23, 2006, 09:30:46 am »
понякога урин.тест неотчита в самото начало......поради тази причина се прави кървен тест-там вече няма грешки!!!!!
За сега ти е висока Бт това е хубаво......докато няма М има надежда!
Успех!! :D
« Отговор #18 -: Август 23, 2006, 09:38:26 am »
Благодаря ти Ади, много си мила, дано си права, че има надежда.....и аз искам да е така!
« Отговор #19 -: Август 23, 2006, 09:39:39 am »
Ако не ти се чака, вариантът е кръвен тест, както ти е писала Ади.
При всички положения има надежда, така че успех и от мен!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]