0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
бременост след цветна снимка
« -: Август 15, 2006, 16:43:55 pm »
Цитат
здравейте отново.На скоро писах за предстоящата ми цветна снимка за която резултата беше дясна запушена трьба и лява без увреждания.вьпросьт ми кьм вас е какви са ми шансовете сега да сьм бременна.Про4етох 4е вероятноста за нещо хубаво да се слу4и е доста голяма.Остават 6 дни до датата за менструация от миналия месец.моляви пишете жерноли е това което сьм 4ула.благодаря ви.
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
Re: бременост след цветна снимка
« Отговор #1 -: Август 15, 2006, 18:30:01 pm »
Значи дали е вярно или не не мога да ти кажа и какъв е процента успеваемост след снимка. Но съм чувала, че при тази интервенция може да се разкъсат някои от малкииите старствания и това да улесни подвижността и навлизането на сперамтозоидите в тръбата. Да се надяваме да си бременна, но аз лично не бих разчитала резултата да е заради снимката ако има такъв разбира се. Успех!!
« Отговор #2 -: Август 15, 2006, 18:43:23 pm »
Освен себе си се сещам за още 2 момичета от сайта, които забременяха в месеца на цветната си снимка. Аз направих спонтанен аборт, заради лоша настинка, но другите две са добре и доколкото знам бебчетата също са добре.

Но по принцип не е хубаво, все пак е облъчване, а при някои и профилактично се пият антибиотици.
*
« Отговор #3 -: Август 15, 2006, 19:54:23 pm »
моята цветна снимка не е с обль4ване а с обикновен ехограф.мисля 4е няма опасност.
« Отговор #4 -: Август 15, 2006, 20:04:34 pm »
Значи се нарича хидротубация, а не цветна снимка ;)
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #5 -: Август 15, 2006, 21:19:37 pm »
Цитат
здравейте отново.На скоро писах за предстоящата ми цветна снимка за която резултата беше дясна запушена трьба и лява без увреждания.вьпросьт ми кьм вас е какви са ми шансовете сега да сьм бременна.Про4етох 4е вероятноста за нещо хубаво да се слу4и е доста голяма.Остават 6 дни до датата за менструация от миналия месец.моляви пишете жерноли е това което сьм 4ула.благодаря ви.
Мила Кама всичко е възможно!!!!!Ако майка природа е решила-всичко става!Ако всичко друго е наред и проблема е само една запушена тръба -значи трябва да се получи бременност по естествен начин!!Аз съм с една частично запушена и друга проходима тръба и съм забременявала преди.......друг вече е въпроса че беше за кратко!Успех мила и дай боже скоро да се похвалиш! :D
« Отговор #6 -: Август 15, 2006, 22:21:04 pm »
Вероятността както се казва е 50:50. Може да стане, може и да не стане точно този месец. Изчакай и кажи  :) Лично при мен нещата не се получават 7 месеца след цветната снимка...така, че всичко е строго индивидуално и в зависимост от много други странични неща. Иначе това за което си писала е точно така - поне на теория. Предполага се, че вероятността за забременяване след тази процедура се повишава.
Стискам палци при теб да е станало.
УСПЕХ!  :)
« Отговор #7 -: Август 16, 2006, 09:31:27 am »
Аз също съм чувала, че до 6 месеца след снимката вероятността за зачеване е най-голяма. Друг е въпроса, че при мен също не се получи бременност. Явно е въпрос на индивидуалност. Стискам ти палци, чудото при теб да е станало и скоро да се похвалиш! Както ти е писала Ади всичко е възможно!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
« Отговор #8 -: Август 16, 2006, 09:44:41 am »
Аз също НЕзабременях след цветната снимка, но дори не бях 4ула от лекарите 4е вероятността е по-голяма.
 Във всеки слу4ай ти пожелавам ти да докажеш обратното  :D
*
« Отговор #9 -: Август 16, 2006, 16:37:05 pm »
Аз съ6то правих цветна снимка преди 1.5г и резултатът бе6е дясна проходима ,а лява частично запу6ена .След снимката не съм забременявала,е при нас има и мъжки фактор 6те правим инсе.