Моля момичетата, които посещават Владимиров за повече информация- бях в сайта на клиниката и ми направи впечатление, че в раздел Лекари има само един лекар със специалност гинеколог - Владимиров. Та имам следните въпроси, ако някой знае, моля да ми отговори:
1. Само Владимиров ли преглежда или има и други лекари?
не си гледала внимателно. има още една гинеколожка, виж пак. основно с пациентките се занимава д-р Владимиров, той е специалистът по репродуктивна медицина.
2. Какво е работното време на клиниката (интересува ме понеже работя)
работното време е всеки ден, от 8 до 19 часа. по принцип има график за посещенията според вида на консултацията, прегледа или манипулацията, но винаги може да се намери удобно решение за пациента.
3. Спазват ли се записаните часове или се чака, независимо от часа?
горе-долу се спазва. не ми се е случвало да чакам повече от 20 минути след часа си, о държа да отбележа и съм забелязала, че когато се получава натрупване на пациенти, обикновено то е причинено от самите тях - идват си със закъснение за часа, други пък идват половин час по-рано и така...
4. Във връзка с въпрос 1 - при инвитро кой прави наблюдението?
кое наблюдение имаш предвид, поясни се?
5. Има ли лаборатория в клиниката за изследване на хормони?
кръв за хормони ти се взема на място, лаборатория има на първия етаж.
6. Какви са условията в клиниката - имам предвид при извършване на пункция и трансфер при инвитро?
след пункция и трансфер жената се настанява в отделна стая, която си е като хотелска стая.
7. Някой знае ли каква е цената на Инвитро/Икси?
обаждаш се и питаш. ценоразписът е закачен до регистратурата, но аз не съм му обръщала внимание.