0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
wassilena мисля че грешиш с датата на раждане на Лисиче защото аз знам че тя трябва да роди на 16 ноември и сега е в 6 месец , дано не те лъжа обаче...
Момичета, вече влязох в четвъртия месец и мога да се запиша и аз.Очакваме бебо на 01.01.07За сега още незнаем пола, но силно се надявам да е момиченце.Ноооооооооооо каквото сме го направили това де Васе моля сложи ми лентичка по твой избор.
Цитат на: piera в Август 15, 2006, 19:35:48 pmВаси, престрашавам се и те моля и аз за лентичка.Терминът ми е за 8.02.2007.Благодаря предварително Писах ти на лични, но сигурно не си прочела. Може ли да ми дадеш кода на лентичката ти, че Снугито са с регистрация?
Васи, престрашавам се и те моля и аз за лентичка.Терминът ми е за 8.02.2007.Благодаря предварително
Цитат на: fanta_21 в Август 14, 2006, 23:13:23 pmwassilena мисля че грешиш с датата на раждане на Лисиче защото аз знам че тя трябва да роди на 16 ноември и сега е в 6 месец , дано не те лъжа обаче... Фанта, по принцип пиша, каквото са ми казали бъдещите мами. А всичките тези лентички съм ги копирала от старата тема и Лисиче си е виждала лентата. А ето и постинга й:Цитат на: lisiche в Юни 28, 2006, 14:01:44 pmМомичета, вече влязох в четвъртия месец и мога да се запиша и аз.Очакваме бебо на 01.01.07За сега още незнаем пола, но силно се надявам да е момиченце.Ноооооооооооо каквото сме го направили това де Васе моля сложи ми лентичка по твой избор.И все пак, ако има някакви грешки, потърпевшият да свирка, аз коригирам или някой модератор, ако мен ме е хванала липсата