0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: здравейте
« Отговор #20 -: Август 12, 2006, 21:40:35 pm »
Ели, здравей и от мен!
Включвам се за да ти напомня за нещото, най-често споменавано тук. Щом опитите ви не се увенчават с успех вече година, следва да се обърнете за помощ не към редови гинеколог, а към репродуктивен ендокринолог - специалист по репродуктивно здраве. Най-предпочитани в София от момичетата тук /и от мен също/ са клиниките на д-р Владимиров и д-р Стаменов. Всяка от нас има зад гърба си опит с обикновени гинеколози, които много рядко помагат и много често губят време. Пишеш, че имате правена спермограма. Ако такава не е направена в клиника по стерилитет, няма особена диагностична стойност, за съжаление. Помисли за посещение в репродуктивен център, там се действа целенасочено, това е правилния път за справяне с проблема. Желая ви бременност още този месец!!! Поздрави :)
Ели, здравей и от мен!
Включвам се за да ти напомня за нещото, най-често споменавано тук. Щом опитите ви не се увенчават с успех вече година, следва да се обърнете за помощ не към редови гинеколог, а към репродуктивен ендокринолог - специалист по репродуктивно здраве. Най-предпочитани в София от момичетата тук /и от мен също/ са клиниките на д-р Владимиров и д-р Стаменов. Всяка от нас има зад гърба си опит с обикновени гинеколози, които много рядко помагат и много често губят време. Пишеш, че имате правена спермограма. Ако такава не е направена в клиника по стерилитет, няма особена диагностична стойност, за съжаление. Помисли за посещение в репродуктивен център, там се действа целенасочено, това е правилния път за справяне с проблема. Желая ви бременност още този месец!!! Поздрави :)

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #21 -: Август 12, 2006, 22:07:35 pm »
Ели мила сте изследвали спермограма(разширена в клиника по стерилитет как то ти каза миникки),хормоните-полови и щитовидни,фоликулометрия,....и до тук всичко е наред.......почвате да изследвате едно по едно и останалите неща!
.......хламидия,микоплазма,рубеола...........................!!!
.......проверява се проходимоста на тръбите -хистеросалпингография, или хидротубация!!!!!!!!!!!!!!!!!
........Посткоитален тест!
........Генетични  и имунологични изследвания !Лапароскопия.-за да се провери за ендометриоза
Едно по едно ще се изключват евентуалните причини за евентуален стерилитет!!!
Ако наистина си решила сериозно да се заемеш с нещата-задължително се обърни към клиника по стерилитет!!!!
*

ellysot

• 202
  • Животът не е навредил никому,но и почивката също!
« Отговор #22 -: Август 12, 2006, 22:10:26 pm »
Да,съгласна съм с васМисля си,че все пак този месец е малко отпускарски,затова ще се консултирам при тесен специалист през септември!
Но и дотогава" гоненицата "ще продължава в семейството :00001754:
Целуки  и голяма прегръдка :bighug:
*

ellysot

• 202
  • Животът не е навредил никому,но и почивката също!
« Отговор #23 -: Август 12, 2006, 22:24:33 pm »
Аааа,колко работа ме чака,Ади!Днес ровейки се,открих че тук е много полезно да си имаш дневник.Ще взема да си направя и аз един!Ще записвам и надявам се отхвърлям всяко препятствие!
Вие всички сте страхотни и много навътре в материята!Аз едва-едва скалъпих един овулационен календар,който днес май вместо да попълня последния ден,поизтрих предишните,но ще се постарая за другия път.
« Отговор #24 -: Август 14, 2006, 16:06:46 pm »
При мен днес установиха фоликул-19 мм,спукан,лигавица-12 мм. Не е ли малък фоликула?
[
*
« Отговор #25 -: Август 14, 2006, 16:17:27 pm »
Супер си е фоликула.
Стискам палци да сте го оползотворили.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #26 -: Август 14, 2006, 16:23:18 pm »
Благодаря ти,мила! Така се притесних,че емъничък.Ха дано......
[