докато бяхме в МД нямаше никакви проблеми.На това бебе гласа му не чух.Върнахме се в Русе и на др. ден викнах педиатър да я види.Без да има никакви проблеми всеки месец я виках, за да ми дава напътствия - все пак първо бебе. След 2 дена, след всяко хранене с Фризолак повръщаше по малко а след 20-30 мин коремчето се надуваше и почваше да свива крачета и да посинява от рев.Педиатърката ми каза - алергия.Трябвало да идем при доц.Маринова да ни приеме в отделението и да ни изпиши протокол за безплатен Фризопеп.Това на сред зима беше невъзможно. С бебе на 10 дена да пътувам обратно до София.Започнах да го купувам Фризопепа.Педиатърката ми каза, че за 30 г стаж това е единствената храна за алергични бебета, от която няма нито едно оплакване.И действително още след първото хранене детето се успокои и повече не му чух гласа.Ели е много спокойно бебе, нито съм разбрала колики, нито зъби, нито ваксини, нито безсънни нощи.Ляга си самичка , и си става с нас.Просто имаше причина за да прави така.Карахме с Фризопепа плътно до 7 м.Финансовата страна я прескачам да я коментирам.При такива бебета захранването е много внимателно и по късно от останалите.По време на ваксини - 1 ден преди поставянето започвам да давам Кларитин,Витамин ц, Калц. глюконат. Един вид подготовка и мерки срещу алергията.Края на 7 м започнах да включвам Милумил по 10 гр,като постопенно увеличавах и м един момент заместих 1 хранене с него.Извини ме, че писах разбъркано , но ми се спи.Ако има нещо питай.Искренно ти съчуствам за алергията.Знам колко е лошо.Между другото като почнеш да захранваш,винаги си имай под ръка нещо противоалергично.И ползвай кафявата захар за подслаждане.