0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте на всички момичета  :D
В събота на 05.08. бях оперирана по спешност за извънматочна бременност в 6 г.с. и за щастие всичко мина много добре благодарение на своевременната намеса на д-р Александров от АГ-Варна и екипа който събра въпреки почивния ден и това че беше в отпуск. Безкрайно съм им благодарна, за това че спасиха тръбата ми, а може би и живота ми.
Това ми беше първата бременност от 5 години опити, но за нещастие злополучна. Сега ме чака инвитро, но отново трябва да се направи цветна снимка за да се види състоянието на тръбата. Чудя се само дали сега ще ми закъснее или всичко ще си е по график. Защото извънматочната беше и цжетна бременност, заради което сега не съм сигорна какъв ще ми е цикъла. Ако има някой преживял нещо подобно моля да сподели, на мен ще ми баде отполза а предполагам и на много други. Благодаря ви предварително и успех на всички  :D
Чудя се само дали сега ще ми закъснее или всичко ще си е по график. Защото извънматочната беше и цжетна бременност, заради което сега не съм сигорна какъв ще ми е цикъла.

При мен беше същия казус. Имам редовен цикъл 26-28 дни, но ми дойде някъде към 35-40 ден след датата на операцията. Почивай си и се възстановявай.

Добре, че всичко е минало безпроблемно. От сега нататък - само хубави новини с 2 чертички и леко бремеене!
благодаря за отговора. и аз се надявам да нямам голямо закъснение, защото въпреки че беше извънматочна все пак беше бременност, а аз си мислех че никога няма да забременея по естествен начин. След такова изживяване като се наревеш достатъчно всичко започва отначало. Надеждата си остава и борбата продължава.
Никол мила, много много целувки и не пла4и пове4Е; мисли именно за следващите стъпки  :bighug:
*
Относно цикъла няма да имаш проблеми, на мен след операцията 5-6 м. ми  беше много точен, за разлика от преди това :D
Успех ти желая и вярвам, че всичко ще бъде наред от тук на татък.
Радвам се, че си много положителна :D
На мен след опеацията ми дойде на 15-ти ден - т.е. по-рано.
Желая ти успех и много щастие
Благодаря ви момичета много сте мили. :bighug:
 Успех и късмет на всички, защото го заслужаваме.