0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

всичките хормони, уайт, са изследвани, ако знаеш колко пъти ми вземаха кръв, и тези изследвания са само от едната клиника, а за генетичните ми вземаха отделно кръв в друг медицински център, но още не са готови. Генекологът каза, че нямало смисъл от снимка на тръбите и лапароскопия, защото вече съм имала бременност, значи тръбите били проходими. Вече и аз не зная какво да правя, а ефективна ли е тази процедура с инсеминацията и всеки гинеколог ли може да я прави или се изисква специална клиника?
*
Това вече ни го написа!

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
всичките хормони, уайт, са изследвани, ако знаеш колко пъти ми вземаха кръв, и тези изследвания са само от едната клиника, а за генетичните ми вземаха отделно кръв в друг медицински център, но още не са готови. Генекологът каза, че нямало смисъл от снимка на тръбите и лапароскопия, защото вече съм имала бременност, значи тръбите били проходими. Вече и аз не зная какво да правя, а ефективна ли е тази процедура с инсеминацията и всеки гинеколог ли може да я прави или се изисква специална клиника?

Мила и аз се боря от 6 години!#3 от тях си изгубих в лутане при прости гинеколози......което няма да коментирам!Задължително потърси специалист по стерилитет!!И аз преди забременявах но за жалост спонтанен аборт!
И прости гинеколози твърдиха че след като съм забременявала...значи няма проблем!Да но минаха 6 години и резултат няма!
Миналата есен се обърнах към специалисти по стерилитет ,направихме цветна снимка и се оказа че цялата ми лява страна е в сраствания и запушена,дясната е добре!.........................
Мисля че е хубаво да се види за проходимост на тръбите и да се изключи ендометриоза!Успех мила ...и не се предавай!!!!Стъпка по стъпка трябва да се елиминират евентуалните причини! :D
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
В крайна сметка и лапароскопията не е толкова страшна пък и доста неща излизат на яве. Аз даже не знам как толкова време не са ти казали за снимка на тръбите.  8O Какво значи Нямало смисъл от снимка божеееее не удивена ами направо втрещена съм 8O 8O. Моето лично мнение ( без да ангажирам с него другите ) е , че докато има шанс детето да излезне от тебе трябва да се пробва било то инсеминации било то инвитро. В крайна сметка едно осиновяване дълеч не излиза по евтино от арт-а. И дълеч не е по-малко стресиращо. Но пак казвам това е моето мнение. Направи си снимка ако трябва и лапаро. И се обърни към специалист... Ако беше такъв твоя лекар най-малкото, което трябваше да ти предложи след толкова време неуспех е  снимка на тръбите. Успех!!!
Ади аз също мисля 4е в слу4ая на Миранда трябва консултация с признат специалист, впредвид това 4 тосегашните гинеколози които са я преглеждали, не са и помогнали. Но исках все пак да ти кажа, 4е не вси4ки гинеколози са некомпетентни по проблемите със стерилитета. Моята гинеколожка, консултира, у4аства при проблемни раждания и също така е признат капацитет по проблемно забременяване. Тя самата ми прави, но в клиника (не в кабинета и) цветната снимка; фоликуметрия, прави и лапаро; кръвните ми ги изписа тя, но ги правих в лаборатория. Но може би и при разли4ните здравни системи да е разли4но наистина.
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
Миранда,
напълно съм съгласна с момичетата. Направи си тест за проходимост на тръбите и оттам нататък - лекарят ти ще реши как е най-удачно да действате.
Успех
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6